Play-Off şansı da bulunan kırmızı siyahlı takımın kaptanı Elyasa, soruşturmanın ister istemez takımda olumsuz bir hava yansıttığını, ancak güçlü olmaları gerektiğini belirterek, "Arkadaşlarımıza, ağabeylerimize bu hafta sonu oynayacağımız Bursa maçıyla güç vereceğiz. Onlara hediye vermek istiyoruz. Onlar adına en güzel şekilde oynamak istiyoruz. Çünkü hala Play-Off şansımız sürüyor. En güzel moral Bursa'yı yenmek olacak. Başkan ve yönetici ağabeylerimiz için bunu yapacağız" dedi.

Serdar Kurtuluş ise yükselen bir grafikleri olduğunu, bunu da Bursaspor maçına yansıtmak istediklerini kaydederek, "Ben bunlar gelir geçer diye bakıyorum. Her kulübün başına gelebilecek şeyler bunlar. Umarım bu haftaki maçı da, iyi bir şekilde atlatıp Play- Off'a yükseliriz" şeklinde konuştu. Şenol Can da çıkışlarını Bursaspor maçında galibiyet alarak taçlandırmak istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Oradan 3 puanla dönüp diğer maçların neticelerine göre Play-Off oynamak istiyoruz. Takımda hava gayet iyi ama son günlerde kulüple ilgili iddialar var. Ama biz onların gerçek dışı olduğunu biliyoruz. Her kulüpte olağan şeyler bunlar. İnşallah 3 puan alıp eski günlere döneriz."