Sneijder çılgınlığı

Terim'in "Çok pahalı" çıkışına rağmen adeta gözünü karartan Ünal Aysal, transferi bitirmesi için danışmanı Bruno Heidescheid'ı önceki gün İtalya'ya gönderdi.


Ara transferde henüz beklenen bombayı patlatamayan G.Saray'da kelimenin tam anlamıyla fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor... Fatih Terim'in istediği 10 numara özellikli futbolcu için büyük çaba harcayan Sarı-Kırmızılılar son olarak Atletico Mineiro formasını giyen Bernard'la masaya oturmuştu. Fakat Başkan Ünal Aysal'ın aklının hala Sneijder'de olduğu öğrenildi.

YENİDEN DÜĞMEYE BASILDI

Galatasaray bir süre önce Hollandalı yıldızın menajeri ve Inter'le görüşme yapmış fakat sonuç alınamamıştı. Fatih Terim de "Çok maliyetli bir transfer. Kulübe ağır mali yük oluşturur" ifadesini kullanmıştı. Ancak Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek çok önemli bir yıldızı kadroya katmak isteyen Aysal'ın Sneijder için yeniden düğmeye bastığı öğrenildi.

AYSAL KESENİN AĞZINI AÇTI

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bruno Heidescheid'ı İtalya'ya gönderdiği ve Hollandalı futbolcu için görüşmelerin yeniden başladığı belirlendi. Galatasaray'ın Inter'e bonservis bedeli olarak 15 milyon Euro, 29 yaşındaki Sneijder'e de maç başı ücretler hariç yıllık 4.5 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi.

SONUNA KADAR UĞRAŞILACAK

Alınan bilgilere göre tekliften memnun kalan Inter cephesinde herhangi bir sorun yok. Fakat Sneijder'in Türkiye ve Galatasaray hakkında çekinceleri olduğu öğrenildi. Buna rağmen Sarı-Kırmızılılar ara transferin sonuna kadar Hollandalı yıldız için uğraş verecek.