Galatasaray'dan 3 kat değerliyiz"


AKSAM Gazetesi'nin haberine göre,Başkanvekili Nihat Özdemir, Divan Kurulu'nda dört büyüklerin bilançolarını karşılaştırdı, G.Saray'ın şike soruşturması sürecindeki tutumunu ekonomik verilerle açıkladı:
F.BAHÇE Sportif'in 20 Ocak itibarı ile İMKB'deki değeri 576 milyon dolardır. Yine, İMKB verilerine göre G.Saray 253, Trabzon 201, Beşiktaş 146 milyon dolardır. Yani diğer 3 büyük kulübün piyasa değerlerinin toplamı ancak bir F.Bahçe etmektedir. Hem de bugünkü her tür olumsuz şarta rağmen.

MEDYADA KONUŞMUYORUZ

BEN ve arkadaşlarım mecbur kaldıkça, bıçak kemiğe dayandıkça ancak medya önünü çıkmaktayız. Neden G.Saray bu kadar çok bağırmaktadır? Çünkü, tüm yaşadığımız olumsuzluklara rağmen onların değerinden hala 3 misli daha fazlayız. Bütün mesele bu. Tüm F.Bahçeliler bunu unutmasınlar.
HERHANGİ bir bankaya, herhangi bir finans kuruluşuna vadesi geldiği halde ödenmemiş borcumuz yok.

BU BİR KAOS SENARYOSU
ALTI ayda bankalara 52 milyon dolar anapara ve faiz ödemesi yaparak borçlarımızı azalttık. Borçlarımızı vadeleri 2012-2014 yılları içersine yaymak suretiyle yeniden yapılandırdık.
F.BAHÇE Sportif tahvil ihraç etmek için SPK'ya başvurdu. Tahviller ancak güvenilir kurumlar tarafından ihraç edilebilecek mali enstrümanlardır. Bankalara olan borçlarımızın önemli bir kısmının kapatılmasını planlıyoruz.
SON yıllardaki büyük gelişimimiz ve atılımlarımızdan rahatsız olan bir takım çevrelerin, bu çıkışımızı engelleyebilmek adına futbol sisteminin kaosa girmesini dahi göze alarak yazdıkları senaryonun uygulanması, Türk sporunu büyük bir çıkmaza sokmuştur.

Linc kampanyasına bakan bile katıldı.

MEDYANIN muhtelif isimleri ağızlarından köpükler saçarak, kulübümüze karşı sistematik bir linç kampanyası yürütmüştür. TRT bile defalarca F.Bahçemizi küçük düşürücü yayınlar yapmıştır. Malum televizyon programlarında, gazete sayfalarında planlı, programlı ve maksatlı bır şekilde kulübümüz kamuoyu vicdanında suçlu ilan edilmeye çalışılmıştır. Buradan açık yüreklilikle tüm kamuoyuna sesleniyorum. 'F.Bahçe camiası bu yapılanları unutmaz ve unutmayacaktır'
TARAFSIZ olması gereken bazı siyasetçiler; bakanlar ve milletvekilleri bu linç kampanyasına bilinçli veya bilinçsiz dahil olmuştur.(..)
Akşam Gazetesi