İstanbul Atatürk Havaalanı'ndan saat 14.00'de havalanan Galatasaray kafilesini taşıyan Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak saat 14.50'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı'na indi. Galatasaray yöneticileri, teknik direktör Fatih Terim ile futbolcular havaalanı önünde bekleyen otobüs ve araçlara bindi. Yaklaşık 50 kadar Galatasaray taraftarı da havaalanı önünde takımlarına destekte bulundu.

Galatasaray kafilesi otobüs ve özel araçlarla Emniyet Müdürlüğü'nün geniş güvenlik önlemleri altında polis eskortu eşliğinde geceyi geçirecekleri Eskişehir Anemon Otel'e gitti. Otel girişinde de bir-kaç bayan taraftar otobüsten inen futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

STADYUMDA KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI

Bu arada yarın akşam saat 19.00'da Eskişehirspor-Galatasaray maçının oynanacağı Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda 30 santimetreyi bulan karlar ekipler tarafından temizlendi. Stat Müdürü Tarık Uslu, Eskişehir'de bir haftadan bu yana belirli aralıklarla kar yağışının olduğunu, saha içerisindeki kar kalınlığının 30 santimetreyi bulduğunu söyledi. Ekiplerin bir haftadır gece-gündüz çalışma yaptığını ifade eden Tarık Uslu, "Saha içerisindeki karları temizledik. Saha şu an futbol oynamaya elverişli. Akşam kar yağarsa ona göre gerekli tedbirleri aldık, temizleme çalışmalarını sürdüreceğiz" diye konuştu.