Fırat Aydınus sınıfı geçti

Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal, Montpellier maçında görev alan FIFA kokartlı hakemimiz başarılı bir yönetim ortaya koydu

Futbolda, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dün akşam A, B, C ve D gruplarında 5. hafta maçları yapılırken FIFA kokartlı hakemimiz Fırat Aydınus’un yönettiği maçta Arsenal, sahasında Montpellier’i 2-0 yendi. Başarılı bir yönetim gösteren Aydınus, ev sahibi ekipten Cazorla, Giroud ve Koscielny, Fransız temsilcisinden de Bedimo ve Deplagne’ye sarı kart gösterdi.

Mücadelede Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yaparken, Cem Satman dördüncü hakem, Mete Kalkavan ve Tolga Özkalfa ise ilave yardımcı hakem olarak görev aldı.
Bu arada gruplarında ilk 2 sırada yer alan Porto, Paris Saint-Germain, Schalke 04, Arsenal, Malaga, Milan, Borussia Dortmund ve Real Madrid Devler Ligi’ne bitime bir hafta kala gruptan çıkmayı garantiledi.
A Grubu’nda Dinamo Kiev ve B Grubu’nda Olympiakos gruptan çıkamazken, yollarına UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Ayrıca, A Grubu’nda Hırvat ekibi Dinamo Zagrep ve B Grubu’nda da Montpellier gruplarında son sırada yer alarak havlu attı.

D Grubu’nda İspanyol Real Madrid, Manchester City’yle deplasmanda 1-1 berabere kalarak güçlü rakibini Devler Ligi’nin dışına gönderdi.