Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gümrük İşletme programı 2’inci sınıf öğrencisi Barış Çırpan, geçen Temmuz ayında Fenerbahçe Dergisi aboneliğinin ardından kendisine ücretsiz olarak gönderileceği belirtilen Alex imzalı Fenerbahçe forması ve kramponun gelmediğini söyledi.

'ÇEKİLİŞLE VERİLECEK' DENİLDİ

Bunun üzerine dergi yetkililerine defalarca başvurmasına rağmen talebinin  karşılanmadığını kaydeden Barış Çırpan şunları anlattı:

"Fenerbahçe Dergisi’ne abone oldum. Abonelik sürecinde yetkililer bir krampon ile Alex’in imzalı formasını vereceklerini söylemişlerdi. Parayı yatırdıktan 1 hafta sonra abonelik başvurum kabul edildi. Fakat forma ve krampon için çekilişe katılmam gerektiği söylendi. Bundan benim haberim yoktu. Sadece yıllık abone olunca bunların verileceğini biliyordum. Yetkili ise çekiliş usulü ile verileceğini belirtince, ben de abonelikten vazgeçmek istedim. Fakat yetkili kişi kaba bir ses tonu ile böyle bir durumun gerçekleşmeyeceğini belirtti. Yasal haklarımı kullanacağımı ifade etmeme rağmen, aboneliği iptal edemeyeceklerini söyledi. 3– 4 telefon görüşmesi yapmama rağmen dergi aboneliğimin iptal edilemedi."

Haksızlığa uğradığını düşündüğü için böyle bir şikayette bulunduğunu belirten Barış Çırpan, "Hakem heyeti de Fenerbahçe Spor Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.’nin imtiyaz sahibi olan başkanımız Aziz Yıldırım’a savunma yapılması için yazı gönderdi. Ardından dergi yetkilileri beni aradı ve aboneliğin iptal edildiğini belirterek yatırdığım ücreti geri ödediler" dedi.



ÜY(LK/COŞ)