Stoch gün sayıyor!

İdmanlarda isteksiz çalışan, gece hayatına dikkat etmeyen Slovak oyuncunun sezon sonunda satılmasına karar verildi

 Sarı-lacivertli ekipte bu sezon performansı adeta dibe vuran ve Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından çoğu maçta 18 kişilik kadroya bile alınmayan Miroslav Stoch’un bileti kesildi.

Ligde şu ana kadar 13 maçta görev alan ve sadece 8 maçta sahaya ilk 11’de çıkabilen Slovak oyuncunun özellikle antrenmanlardaki isteksiz ve boşvermiş tavrının sabırları taşırdığı bildirildi. Stoch’un gece yaşamına da dikkat etmemesi ve sürekli gezmesi iplerin tamamen kopmasına yol açtı. Devre arasında birçok Rus kulübünden teklif alan ancak Başkan Aziz Yıldırım’ın onay vermemesi üzerine Fenerbahçe’de kalan genç oyuncunun sezon sonunda satış listesine konulacağı ve yolların kesin olarak ayrılacağı belirtildi.
Stoch’un da yakın çevresine Türkiye’yi ve kulübünü sevmesine rağmen oynayamadığı için mutsuz olduğunu söylediği öğrenildi.


Sezer sevinci

Transfer olduğu günden bu yana bir türlü yüzü gülmeyen Sezer Öztürk eski formunu yakalıyor. 3 Temmuz sürecinde yaşadığı sıkıntılı dönemin ardından, sakatlıklarla boğuşan tam işler yoluna girmişken tekrar sahalardan uzak kalan Sezer’in düzeldiği ve açıklarını kapamaya başladığı kaydedildi. Takıma verilen üç günlük izinde bile çalışmalarını aksatmayan tecrübeli oyuncunun üç kulvarda mücadele eden Fenerbahçe’ye kritik haftalarda katkı sağlaması bekleniyor
.