Atatürk Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyen Erdal Şahbaz, takımının son 41 yılın en iyi performansını sergilediğini belirtirken şöyle devam etti:

"Eskişehirspor, 41 yıllık geçmişinin en iyi sezonlarından birini yaşamaya devam ediyor. Oynadığımız tüm maçlarda Eskişehirspor hangi kadro ile çıkarsa çıksın nitelikli ve istekli bir oyun ortaya koymaya çalıştı. Birçoğunda da amacına ulaştı. Kupada da yolumuza devam etmeyi hep aklımıza koyduk, hedeflerimizi hep kovaladık. Ama son yarı final maçındaki sonuç, hepimizi hayal kırıklığına uğrattı."

Avrupa'ya gitmek için yollarının kapalı olmadığını ifade eden Erdal Şahbaz, "Pazar günü oynayacağımız Bursaspor maçını kazanmak istiyoruz. Bursaspor olduğu için de maçı almak istiyoruz. Belki bir taraftar edası ile söylüyorum ama Bursaspor maçını almak istiyoruz. Pazar gününden itibaren tekrar doğuş diyorum" dedi.

Erdal Şahbaz, Bursaspor maçında açık tribün bilet fiyatının 5 TL, kapalı tribünün 10 TL, VİP tribünü ise 20 TL olarak belirlediklerini söyledi.