Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği'nin (WAKO) organizasyonu ve Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun ev sahipliğinde 28 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonası'na katılacak Türkiye Kick Boks Milli Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor. 19 Ekim'de Elmadağ Sporcu ve Kamp Eğitim Merkezi'nde başlayan kampa, Türkiye eski Kick Boks Şampiyonu Sibel Killi Coşkun, antrenör olarak davet edildi.

İstanbul doğumlu 1 çocuk annesi Coşkun, 2002 yılında İtalya'nın Caorle kentinde düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda üçüncü oldu. Karatede, 65 kiloda Türkiye Şampiyonu ve İstanbul İl Şampiyonu olan Coşkun'un, kick boksta da Türkiye ve İstanbul il şampiyonlukları bulunuyor.

Yıllardır kick boks ve karate yaptığını anlatan Sibel Killi Coşkun, "Türkiye'de ve dünyada dereceler yaptım. Federasyonun bu daveti benim için büyük onur. Bilgi ve tecrübelerimi genç sporculara aktarmaya çalışacağım. Bana bu onuru verenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.


AA(SU/Aö) (FOTOĞRAF)