Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni sezonun Bursaspor'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan başarılı teknik direktör, "İnşallah bu sezon huzur içerisinde bir yıl geçiririz. Bu sezonun Bursaspor için geçtiğimiz sezondan çok daha iyi geçeceğini düşünüyorum. Sezon sonunda uyum sorununu aşmıştık. Bu sezon daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Bu hafta içinde transferde ciddi anlamda yoğunlaşıp 1-2 transfer yapmak istiyoruz. Kadroyu destekleyebilirsek bizim için güzel olacak. Altyapıdaki arkadaşlarımız da bu konuda bizim için destek olacak" dedi.

İLKLERE DEVAM EDECEĞİZ

Yeni sezonda ilklere devam edeceklerini söyleyen Sağlam, "Öncelikle Avrupa Ligi'ndeki maçları kazanmak istiyoruz. İki sezondur elde ettiğimiz tecrübeleri başarıya dönüştürmek istiyoruz. Ligde de iyi performans ortaya koyup Bursaspor'daki ilkleri yapmaya devam edeceğiz. Özellikle altyapıyı ön plana çıkarmak istioruz. 3 senedir altyapı konusunda güzel çalışmalar yaptık. Türkiye Şampiyonu olan takımdan 6 futbolcu davet ettik. Bir taraftan yeni başarılar elde edip, altyapıdan da birkaç oyuncuyu takıma sokmak istiyoruz. Bu sezon bu konuda ciddi emek harcayacağız" diye konuştu.

YATTARA BİZE SUNULDU

Bir gazetecinin, "Yattara ismi geçiyor, görüşme oldu mu?" şeklindeki sorusuna Sağlam, "İbrahima Yattara bize sunuldu. Ancak öyle bir isteğimiz ve beklentimiz yok" diye yanıtladı.