1461'DEN FUTBOLCU İZLİYORUZ

1461 Trabzon'dan futbolcu izlediklerini belirten Sağlam, "1461 Trabzon'u da izledik, bir çok takımı da izledik. Burada beğendiğimiz oyuncular var ama transfer görüşmemiz olmadı. Girişimde bulunmadık" diye konuştu.

PİNTO ÇABALIYOR

Bir gazetecinin, 'Pinto gol attı sevinmedi. Oyundan çıkarken de protesto edildi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna Sağlam, "Protestonun Pinto'ya yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Bu takımdaki her oyuncu bizim oyuncumuz. Bu oyuncularla buraya kadar geldik. Pinto geçtiğimiz sezon bu takıma çok katkı yapıp, takımın bir yerlere gelmesinde rol oynayan bir oyuncu. Şu andaki performansını daha üste çıkarmaya çalışıyoruz. Kendi de umuyorum ki bundan memnun değildir. O da daha iyi olmak için çabalıyor. Burada herkesin birbirine destek olması lazım ki biz bu oyuncuları tekrar kazanalım. Taraftarlarımızdan, medyamızdan bu konuda biraz daha anlayışlı olmasını istiyoruz" diye cevap verdi.

TAKVİYE OLACAK

Devre arasında takviye yapacaklarını söyleyen Sağlam, "Çok büyük değişiklik yapılmaz. Birçok oyuncuyla yolumuza devam edeceğiz. Bu oyuncuların moralini üst seviyede tutup takıma en fazla katkı sağlar potansiyele ulaşmalarını sağlamak. Takımımızdan gidecek oyuncular olacak. Onların yerine gelecek oyuncular da olacak. Pazar günkü karşılaşmayı bitirmeden bu konuda açıklama yapmak doğru olmaz. Devre arasında ikinci yarıyla alakalı gerekli şeyleri paylaşırız" dedi.

1461 TRABZON TEKNİK DİREKTÖRÜ MUSTAFA AKÇAY: "CESUR OYNADIK"

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay Bursa deplasmanında alınan mağlubiyeti değerlendirdi. Akçay maç sonrası şunları söyledi: "Zor bir müsabakayla karşılaşacağımız bilinen bir gerçek. Ama mağlubiyetler beni hep etkiler. Sonuçta çok güçlü bir takımla yarıştık. İkinci yarı için oyundan memnunum. İlk yarı tahilsiz bir gol yedik. İçeri beraberlikle girseydik ikinci yarı farklı olurdu. Bursaspor gibi güçlü bir takıma karşı cesur oynadık. Ama galibiyetle ilgili son hamlelerde de çok güçlü işler yaptığımızı söyleyemem."

BURSASPORLU İBRAHİM VE FERHAT KİRAZ: "HEDEFİMİZ KUPAYI ALMAK"

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim, "Geçtiğimiz sene kaybettiğimiz finalden sonra bu yıl final oynayıp kupayı almak istiyoruz. İlk maçtan galibiyet aldık. Genelde oyunun kontrolü elimizdeydi. Rahat bir skor elde ettik. Önemli olan galibiyetle başlamaktı. Lig ve Türkiye Kupası maçları oynayacağız. Yoğun tempo olacak. 3 puanı aldık ve mutluyuz. Hedefimiz gruptan çıkmak. İnşallah bunu yapıp gruptan çıkarız" diye konuştu.

Takımın yetenekli sol açığı Ferhat Kiraz ise maç sonrası şöyle konuştu: "Gruplara iyi başlamak önemliydi. Hedeflerimizden birisi de Türkiye Kupası. Trabzon maçı bizim için önemliydi. Daha farklı olabilirdi. Bize yetecek skoru aldık. Bize yakışır şekilde oynadık. Onlar da iyi mücadele etti. Biz Bursaspor olarak kazanmayı hakettik. Ligin son maçı olan Gençlerbirliği maçı öncesi taraftara galibiyet hediye etmemiz sevindirici. Gençlerbirliği karşısında güzel karşılaşma oynayıp ligin ilk yarısını iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz."



EK,FK (CE/RT)