18 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'de başlayacak ligin ilk maçında, sahasının onarımda olduğu için İzmir Atatürk Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sanica Boru Elazığspor, tepki üzerine karşılaşmanın bilet fiyatlarında indirim yapılmasını kararlaştırdı.

Yönetimin dün akşam yaptığı toplantıdan sonra yeniden belirlenen bilet fiyatları, kulübün internet sitesinden açıklandı. Karşılaşmanın bilet satışının bu sabahtan itibaren başladığı, kale arkasının 55 TL'den 30 TL'ye, maratonun 105 TL.'den 60 TL.'ye, Kapalı A bilet fiyatlarının 255 TL'den 150 TL'ye indirildiği duyuruldu.

FEHERBAHÇE İÇİN AZALDI ELAZIĞSPOR İÇİN ARTTI

Bu arada Elazığspor taraftarlarının gireceği Kapalı B Tribünü bilet fiyatı ise 2 takım takım taraftarları arasında eşitlik sağlanması için 105 TL'den 150 TL'ye yükseltildi.

Açıklamada Elazığspor taraftarları için ayrılan Kapalı B Tribünü için biletlerin satışının kimlik kontrolü yapılarak gerçekleştirileceği belirtildi. Kale arkası, maraton ve kapalı A tribünlerinin biletlerinin ise Fenerbahçe taraftarlarına satılacağının bildirilen açıklamada, bilet satışlarının www.ticketturk.com ve 0212 269 96 06 nolu çağrı merkezi ile İzmir Atatürk Stadyumu'ndan 10.00-18.00 saatleri arasında yapılacağı duyuruldu.


ŞG(GG/AÖ)