Son kongrede de yönetim kurulu oluşmadığı için kayyum heyeti atanaçak olan Diyarbakırspor'da futbolcular, öğlen saatlerinde formalarını giyerek kulüp binasından çıktılar. Yeşil kırmızılı futbolcular, başlarındaki takım kaptanı Hasan İnci'yle birlikte vatandaşların şaşkın bakışları arasında Vilayet'e yürüdüler. Futbolculara, valilik önünde Diyarbakırspor Dernekler Birliği Başkanı Ramazan Tugay ile Teknik Direktör Enver Aylak da katıldı.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak’ın şehir dışında olması nedeniyle Vali yardımcısı Mustafa Can ile bir araya gelen Diyarbakırsporlu futbolcuları temsilen Teknik Direktör Enver Aylak ve Diyarbakırspor Dernekler Birliği Başkanı Ramazan Tugay, takım kaptanı Hasan İnci ve Ahmet Aras, kulübün içerisinde bulunduğu zor koşulları anlattı. Kaptanı Hasan İnci, görüşmeden sonra şunları söyledi:

"İçerisinde bulunduğumuz kötü koşulları anlattık. Kulüpte doğru, dürüst yemek çıkmadığını, duş yapamadığımızı ve araçla idmanlara gidecek yakıtımızın olmadığını anlattık. Kulüp çalışanlarının ve bizim maddi anlamda da desteğe ihtiyacımızın olduğunu anlattık. Sayın Vali Yardımcımız Mustafa Can da konuyu Valimiz Mustafa Toprak’a aktaracağı ve sorunlarımızla yakından ilgileneceğini söyledi. Perşembe günü de Belediye Başkanımız sayın Osman Baydemir’i ziyarete gideceğiz."


SK(GG/AÖ) (FOTOĞRAF)