Halen Akhisar’da forma giyen eski futbolculardan Emrah Eren, geçmiş tarihli alacaklarına karşılık icra işlemi başlattı. Eren’in avukatı Gonca Gül Çamur, kulübe ait eşyaları haczetmek üzere dün akşam icra memurlarıyla birlikte Şemikler Tesisleri’ne gitti.

Tesislerdeki demirbaşları daha önce haczedilip, yediemin olarak kulübe bırakıldığı için alamayan icra memurları, klima, televizyon, mini buzdolabı ile çim kesme makinasıne el koydu. Ancak futbolcular, bir süre önce takımdan ayrılan Fatih Ceylan’a ait olduğunu söyledikleri televizyonu vermek istemedi. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Ragıp televizyonu yere fırlatıp kırdı, Güray da cihazı tekmeledi.

Yemekhaneye girmelerine engellemeye çalışan teknik direktör Osman Özköylü’yle de tartışan icra memurları daha sonra klima, mini buzdolabı ve çim biçme makinasını haczedip ayrıldılar. Bu arada haciz sırasında hiçbir yöneticinin tesislere gelmediği görüldü.

Bu sabah bir açıklama yapan futbolcular, olayın avukatın tutumudan kaynaklandığını, konunun diğer boyutlarının kendilerini ilgilendirmediğini belirtti.