Teknik direktör arayışını sürdüren Bursaspor'da, Alman  çalıştırıcı Christoph Daum ile anlaşılması ihtimali ağırlık kazandı. 
 

Alınan bilgiye göre, Hikmet Karaman'dan boşalan teknik  direktörlük için yoğun bir çalışma programına giren yönetim, Mustafa Denizli,  Aykut Kocaman ve Şenol Güneş ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alınamayınca  Türk futbolunu ve Spor Toto Süper Lig'i iyi bilen Daum'da yoğunlaştı. 
 

Bir süredir İspanya'da bulunan Daum ile önce telefon görüşmesi  gerçekleştirildi. Daha sonra 4 yönetici, görüşmelerini yüz yüze sürdürebilmek  için gece saatlerinde uçakla Mallorca Adası'na hareket etti. 
 
Yöneticilerin, teklife sıcak bakan Alman çalıştırıcıyla anlaşması ve  yarın onunla Türkiye'ye dönmesi bekleniyor. 
 

Daum'un, Türkiye'ye 5 yardımcısını getirmeyi planladığı öğrenildi. 
 

Türkiye'de, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de teknik direktörlük deneyimi  yaşayan Daum, bu takımlarla Spor Toto Süper Lig'de üç, Ziraat Türkiye Kupası'nda  bir, Süper Kupa'da iki şampiyonluk kazandı. Alman teknik adam son olarak  2011-2012 sezonunda Belçika'da görev yaptı. Onun yönetimindeki Club Brugge, ligi  Anderlecht'in ardından ikinci sırada bitirdi ve kulüpten ayrıldı. Daum, geçen  sezon hiçbir kulüpte görev almadı.