Zincirlikuyu Mezarlığı'nda yapılan anma töreninde Coşkun Özarı'nın oğlu Murat Özarı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Galatasaray Kulubü'ne sitem etti. Murat Özarı, yıllarca Galatasaray ve Türk futboluna hizmet eden babasının anma törenine katılmayanları eleştirerek, "Benim babam yıllarca Galatasaray'da forma giydi efasane oldu. Benim babam milli takıma hizmet etti. Ancak anma töreninde ne Galatasaray'dan, ne milli takımdan ne de Futbol Federasyonu'ndan kimse yok. Bugün bizi yalnız bırakmayan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e teşekkür ediyorum" dedi.

Özarı ayrıca, "Harhalde ben yanlış bir mezara geldim diye düşünüyorum. Bir Galatasaray Divan Kurulu Üyesi olarak, Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nu Lefter'e gösterdikleri ilgiden dolayı tebrik ediyorum. Efsane futbolcu Lefter'e yapılan töreni hatırlıyorum. Gerçekten bunu kıskandım. Çünkü Fenerbahçe çok büyük bir tören düzenlemişti. Lefter Fenerbahçe camiası için neyse Coşkun Özarı da Galatasaray ve Türk futbolu için oydu" ifadelerini kullandı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise, "Son derece önemli bir isim. Coşkun hocamızın Galatasaray'a yaptığını, Milli Takıma yaptığını, Türk futboluna yaptıklarını gerçekten unutamayız. Bilge kişiliğinin yanında nezaketi, zerafeti ve bize öğrettiği çok önemli futbol bilgileri var. Ben hocamızı bir kez daha rahmetle anıyorum. Coşkun Özarı futbolcu fabrikasını kuruyoruz ve inşallah Kasım ayında faaliyete geçireceğiz" şeklinde konuştu.


AÖ(UD/FG) FOTOĞRAF