CHP İstanbul Milletvekili Gülay YEDEKCİ, Yeni Malatyaspor’a yapılan saygısızlığa duyarsız kalmadı. CHP’li Yedekci şunları söyledi:

HEMŞEHRİLERİME ve FULBOL TAKIMLARINA YAPILAN HADSİZLİKTİR”

Türk futbolunun ayakta kalmasına büyük katkıları olan Anadolu Kulüplerinin emekleri göz ardı edilemez. Hiçbir mali destek almayan Anadolu Kulüpleri şehrin sokaklarından cevherler bularak imkansızlıklar içerisinde ayakta durma mücadelesi vermektedir. Yeni Malatyaspor, Malatya’mız ve Türk Futbolu için önemli bir değerdir. Gerçek spor insanlarından, 3 milyon taraftarı olan, hangi takımı tutarsa tutsun her Malatyalının gönlünde yeri olan kıymetli kulübümüz için destek bekliyor, Kaya Çilingiroğlu’nu şiddetle kınıyorum”

ÇİLİNGİROĞLU ANADOLU KULÜPLERİNİN ÖNEMİNİ KAVRAMALI”

Kaya Çilingiroğlu hayatında bir kere olsun Yeni Malatyaspor’un maçına gitmiş mi, tribün havasını solumuş mu, stadının yerini biliyor mu?” diyen Yedekci sözlerine şöyle devam etti:

“ Çilingiroğlu Yeni Malatyaspor Kulübümüzden özür dilemek adı altında özrü kabahatinden büyük sözler söylemiştir. Çilingiroğlu’nu Anadolu Kulüplerinin önemini kavramaya, gerçek bir özür dilemeye davet ediyorum. Çilingiroğlu derhal yaptığı yanlıştan dönmelidir.”