Salı günü yaptığı açıklamada düşüş döneminde olduklarını, ancak bu durumu aşacaklarına inandığını belirtirken, "Düşüş dönemi 10 hafta olursa zaten teknik direktör olarak ben durmam" diyen Engin Korukır, ilk yarıda kalan 3 maçtan en iyi sonuçlarla ayrılmayı hedeflediklerini vurguladı. Engin Korukır, şöyle konuştu:

"Hafta sonu Ankaragücü ile karşılaşacağız. Ankaragücü, ligin en iyi futbolu oynayan ekiplerinden biri. Ancak zor günler yaşıyorlar. Onlar da sıkıntı içindeler, biz de. Cumartesi günü bu maçtan yüzümüzün akı ile çıkacağız. Daha sonra Bucaspor, son hafta da 1461 Trabzonspor ile karşılaşacağız. Üç maçı, kayıpsız geçmeyi hedefliyoruz. Bu süre zarfında ligde kendi rakiplerimizin birbirleri ile maçları var. Fikstür lehimize dönüyor."

BÜYÜK ŞANSIZLIKLAR YAŞADIK

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı ise son 5 haftada sadece 3 puan toplayabildiklerini hatırlatırken şunları söyledi:

"Maalesef son haftalarda kötü gidişimiz sürüyor. Kadromuzda yer alan birçok oyuncumuzun sakatlıkları devam ediyor. Elbette ki bunlar bahane edilemez. Mutlaka çıkışı yakalamak zorundayız. Önümüzde 3 maç var ve bu 3 maçı en iyi şekilde tamamlamalıyız. Hakan ilk yarıyı kapattı. Jallow’un tedavisi sürüyor. O da ilk yarıyı kapattı. Kalu’nun ayağında ödem oluştu. Büyük bir sakatlığı yok ancak Ankaragücü maçında oynayıp oynamayacağı henüz belli değil."

HASSAN GÖNDERİLEBİLİR

Bu arada Çaykur Rizespor’un Mısırlı orta saha oyuncusu Hassan Hossom’ın beklenen performansı gösteremediği ve devre arasında gönderilebileceği belirtildi. Bu oyuncunun yerine yabancı kontenjanından bir oyuncu alınacak. Ara transferde 5 oyuncu kadroya dahil edilecek.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF