Engin Korukır, alt yapıdan bazı genç oyuncular dahil ettiği kadrolarının geniş olduğunu vurguladı. Zaman içerisinde genç oyunculara da yer vereceğini ifade eden Engin Korukır, şöyle konuştu:

"Alt yapıdan gelen oyuncuları zaman içinde takıma adapte edeceğim ancak şu an biraz erken. 30 kişilik kadroda elbette ki formayı hak eden sahaya çıkıyor. Bunun içerisinde performansı yakalayan, soyunma odasında askıda olan formayı kapar. Kimsenin formasını kimseye vermem. Hazır olan kadroda yer alır. Takımda önemli isimler var. Ancak biz isimlerle oynamıyoruz. Her hafta aynı kadro ile oynayacağız diye bir şart yok, hazır olan formayı alır. Benim için önemli olan futbolcunun arzulu ve istekli olmasıdır. Arzu ve isteği gördüğüm her oyuncu kadroda yer alır."

"TAVŞANLI ZOR BİR EKİP"

Hafta sonu sahalarında Tavşanlı Linyitspor’la karşılaşacaklarını hatırlatan Engin Korukır, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Kendi sahamızda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la oynadık. Cezamız nedeniyle karşılaşmayı kadın ve çocuklar izledi. Tavşanlı maçında seyircimiz tribünde yerini alacak. Tüm Rize halkını bu maçta yanımızda olmaya davet ediyorum. Tavşanlı zor bir ekip ve savunmayı iyi bir takım. Ancak biz bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz."


MK(TM/AÖ)  FOTOĞRAF