Erzurum kampının yararlı geçtiğini, 1 haftada 28 antrenman yaptıklarını belirten Engin Korukır, yeni bir yapı oluşturmaya çalıştıklarını ve daha çok fizik idmanlarına ağırlık verdiklerini vurgularken şöyle dedi:

"Oyuncularımın verdiği reaksiyon iyiydi. Kampa götürdüğümüz Emre, Yüksel, Muhammed, Yunus, Hasan ve Nevzat hepsi çok yetenekli. Hepsini çok beğendim. Çalışmalarından memnun kaldım. Bolu kampımıza da gelecekler. Hepsini kadroda tutmaktan yanayım. Gencinden deneyimlisine, formasının kıymetini bilip, çalışan takımda kalacak. Zekiri’de buna dahil. Arnavut oyuncu Erzurum kampında çok istekliydi. Pozitif görüntü verdi. Böyle devam ederse takımda kalır ve faydalı olur ve başımın üstünde yeri olur. Aksi taktirde kaderine razı olur."

"BİKOKO AYRILMAK İSTİYOR"

Takımdan bir ya da iki oyuncunun ayrılmasının önemli olmadığını ifade eden Engin Korukır, şöyle devamn etti:

"Bikoko gitmek istiyor. Gitmek isteyene, dur, demem. Kendisiyle ilgili raporu yönetime verdim. Bikoko’nun yerine daha iyisini alacağız. Yerine alacağımız isim yerli de olur yabancı da. Benim tercihim öncelikle yerli oyuncudan yana. Zaten bu isimleri belirleyip yönetime verdim. Giden birkaç futbolcunun yeri her zaman dolar. İşimize yaramayacak isimlerle işimiz olmaz."

"EN GÜÇLÜ ADAY BİZİZ"

Adem Büyük ve Yaser Yıldız’ı kadrolarına dahil etmek istediklerini de sözlerine ekleyen Engin Korukır, bu konuda şöyle konuştu:

"Ancak ikisinin de kulüpleriyle mukaveleleri devam ediyor. Benim takımımda sözleşmesi devam eden bir futbolcuyla başka bir takımın teknik direktörü görüşürse bunu anlayışıma sığdıramam. Sözleşmesi devam eden bir futbolcunun kulübe istemezse bende görüşmem."