Ligde 5 maçta 10 puan topladıklarını hatırlatan Korukır, bunun küçümsenemeyeceğini ancak hedeflerinin gerisinde kaldıklarını taydetti. Deplasmanda önce Boluspor ardından Kartalspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Korukır, şöyle konuştu:

“Bu iki maçta hedefimiz 6 puan ancak en az 4 puan almalıyız. Takıma güvenim tam. Eksik oyuncularımızdan Kenan ve Erhan’da takıma katılması bize güç verdi. Sakatlıklar gün geçtikçe düzelince daha da iyi olacağız. Bu iki zorlu maçtan istediğimiz puanları alırsak iyi bir dönem bizi bekliyor.”

ÜST SIRALARDAKİ YERİMİZİ KORUMAK İSTİYORUZ

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah da, ligde kendi sahalarında oynadıkları 3 maçı kazandıklarını ancak deplasmandaki 2 maçtan sadece 1 puan alabildiklerini ifade etti. Deplasman galibiyetlerine ihtiyaçları olduğunu ifade eden Ferah, "Rakibimiz Boluspor 5 maç sonunda 6 puan toplayabildi. Her iki takım da puan hedefine tam olarak ulaşamadı. Bu açıdan maç iki takım açısından da zor olacak. Sezon başından itibaren en önde olmak için mücadele ediyoruz. Hedefimiz için rakibimizden alacağımız puanlar çok önemli. Boluspor’u yenerek ligde üst sıralarda yerimizi korumak istiyoruz” dedi.

UCHE KALU’YA KART UYARISI

İlk 5 hafta sonunda gördüğü üç sarı kart ile ceza sınırına gelen Nijeryalı forvet oyuncusu Uche Kalu’ya teknik direktör Engin Korukır’dan uyarı geldi. Korukır, 3 sarı kartla ceza sınırında bulunan Uche’ye uyararak Boluspor maçında dikkatli olmasını istedi.

KADRODA İKİ EKSİK VAR

Yeşil mavili ekip, bu sabah 11.20 uçağı ile Trabzon’dan Ankara’ya, oradan karayolu ile Bolu’ya geçti. Çaykur Rizespor’da sakatlıkları bulunan Serhat Akyüz ve Çetin Güngör kadroda yer almadı, sakatlıkları geçen Kenan Aslanoğlu ve Erhan Şentürk kadroya dahil edildi. Çaykur Rizespor’un Boluspor karşısına muhtemel şu kadro ile çıkması bekleniyor:

"Loriya- Sezer, Murat, Onur, Orhan- Cenk, Fahri, Şahin, Hakan- Jallow, Kalu"