NEŞELİ ANTRENMAN

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde alt yapı sorumlusu Mehmet Ali Karaca yönetiminde çalışan Çaykur Rizespor’da sakatlıkları bulunan Jallow, Çetin, Hakan ve Kenan antrenmana katılmadı. Antrenmanda Çaykur Rizesporlu futbolcuların oldukça neşeli olduğu görüldü. Mehmet Ali Karaca, 1461 Trabzon takımının ligdeki en iyi ekiplerden biri olduğunu belirterek zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Disiplinli bir rakiple karşılaşacaklarını vurgulayan Mehmet Ali Karaca, şöyle devam etti:

"ÖNLEMİMİZİ ALACAĞIZ"

"Çok pozisyona girmemesine rağmen yakaladığı pozisyonları gole çevirebiliyorlar. Bizde bunu bilerek ona göre önlemlerimizi alacağız. Sahada iyi mücadele ederek Trabzon'dan puanla döneceğiz. Futbolcularıma Bucaspor maçı sonrası sadece bir müsabaka kazandıklarını söyledim. Eğer iyi bir takımsak bütün maçlarda iyi sonuçlar almalıyız. Biz iyi mücadele edersek Trabzon deplasmanından galibiyetle döneriz. Rakibimizin kupada başarılı sonuçlar alması bizi tedirgin etmiyor. Biz sahaya çıkarak gereken mücadeleyi verirsek başarılı olacağımıza inanıyorum. Futbolcularımız ile bir ağabey kardeş gibi dertleşip daha çok zaman geçirmek için bazı kurallar koyduk. Bu takım bizlerin. En güzeline en büyük sevinçlere layık. Bizde burada verilen görevi layığı ile yapmaya çalışıyoruz."

KALU BELİRSİZ

Uche Kalu’nun sakatlığının sürdüğünü açıklayan Mehmet Ali Karaca, maç yetiştiilmesi için çaba harcandığını belirtirken şöyle konuştu:

"Şu an hafif bir idmanla çalışıyor. Bu takımın önemli oyuncularından birisi. Ayrıca Jallow, Çetin, Hakan ve Kenan'da sakatlıklarından ötürü aramızda olmayacak. Sakatlıklardan Çaykur Rizespor olarak sakatlıklardan çok sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntılara rağmen ilk yarıyı 29 puanda tamamlamak istiyoruz."

MUSTAFA DENİZLİ İSMİ FUTBOLCULARI OLUMLU ETKİLEDİ

Bu arada Mustafa Denizli’nin Çaykur Rizespor ile anlaşmasının olumlu bir gelişme olduğunu belirten Mehmet Ali Karaca, "Bu durum futbolcular üzerinde olumlu bir etki yaptı. Mustafa Denizli, Türkiye’nin en önemli teknik adamlarından biri. Çaykur Rizespor’a gelmesi, elbette bir onurdur. Bunun futbolumuza etkisi olacaktır" dedi.

Öte yandan Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan'ın da Mustafa Denizli ile bir araya geldiği ve detayları konuştuğu öğrenildi.  


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF