Kazmaz, Rize'de son günlerde spor adına farklı ve güzel gelişmeler olduğunu, süper lig özlemiyle artık sabrı kalmayan kentin takımı Çaykur Rizespor’da kısa süren sancılı günlerin geride kaldığını söyledi. Takımın emin adımlarla yoluna devam ettiğini vurgulayan Kazmaz, şöyle dedi:

"Bu sancılı dönemde dimdik ayakta duran yönetim kurulu başkanı ve değerli yönetici arkadaşlarım azmin ve kararlılığın örneğini bir kez daha gösterdiler. Ancak, Rize’nin yetiştirdiği spor adamlarından Mehmet Ali Karaca’ya çok teşekkür ediyoruz. Görev gömleğini üzerine giydiği andan itibaren spor adamı efendiliği ve bilgisiyle takıma sahip çıkmasını bildi. Saha karar yönetimiyle güven verdi. Ligin en çok gol atan takımı Bucaspor’ı kendi sahasına kapatarak gol yollarını kesmesini çok iyi okuduk. Takımıyla bütünleşen Karaca hocadan aynı istikrarı ve azmi bu hafta 1461 Trabzon maçında da bekliyoruz. Gün mücadele ve birlik olma günüdür."

BİZ RİZE’Lİ VE RİZESPORLUYUZ

Yönetim Kurulu üyesi Remzi Kazmaz, 1461 Trabzon maçını kazanacaklarını, 2'nci yarıda 'Temiz bir sayfa' açarak şampiyonluk yolunda devam edeceklerini anlattı. Kazmaz, "Birbirimize sahip çıkacağız. Karaca Hoca, Hasan Vezir, Oktay Çevik, Tayfun Hoca, Osman Hoca ve diğerleri bu toprakların yetiştirdiği değerlerdir. Kenetlenerek birlik olarak başarabiliriz. Buna olan inancımız tamdır. Mehmet Ali Karaca hoca ve diğerlerine başarılar diliyoruz" dedi.

"1461 TRABZON KARDEŞ TAKIMDIR"

Kazmaz, sporun kardeşlik, barış ve dostluk olduğunu bildiklerini, 'Kardeş takım' olarak nitelendirdiği 1461 Trabzonspor'un bu yıl üstün performans göstererek hak ettiği yere geldiğini kaydederek, "Her şeyden önce dostluk içinde geçeceğine inandığımız bu maçta kardeş takım 1461’e başarılar dileriz. Çaykur Rizespor yıllardır böylece özen ve sabırla yürüdüğü şampiyonluk yolundaki önemli maçlardan birine çıkıyor.Yüreğimiz ve taraftarlarıyla yanınızda olacağız. Size inanıyor ve güveniyoruz" diye konuştu.

SEZER : MUSTAFA DENİZLİ BAŞARIYI KAMÇILAYACAKTIR

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde düzenlenen söyleşiye katılan Çaykur Rizesporlu Sezer Özmen, Orhan Ovacıklı, Şahin Ali Terzi, Muhammet Emre Kalkan ve Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı da öğrencilerin sorularını yanıtladı. Sezer Özmen, bir soru üzerine Mustafa Denizli’nin kendilerini başarıyı yakalamak için kamçılayacağını, rakip takımları Rizespor’a karşı daha kontrollü hale getireceğini söyledi. Özmen, "Transferlerde diğer kulüplerin gözleri çok daha fazla üzerimizde olacak. Tabii ki bu durum Mustafa Denizli’den ve kulübün büyüklüğündendir. Mustafa Denizli’nin takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum"  dedi.



MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF