Teknik direktör Engin Korukır, deplasman galibiyetinin kendilerine büyük moral verdiğini, hedeflerinin üst üste ikinci deplasman maçı olan Kartalspor maçını kazanmak olduğunu söyledi. Engin Korukır, ligde daha önce 2 deplasman maçına çıktıklarını, ancak iyi mücadele etmelerine rağmen sadece 1 puan alabildiklerini hatırlattı. Ligin 6’ıncı haftasında deplasmanda ligin en zorlu ekiplerinden birini yendiklerini vurgulayan Engin Korukır, şöyle konuştu:

"Galibiyet takıma çok şey kattı. Boluspor, bu ligin üzerinde bir takım. Gerçekten böyle zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönmek çok güzel. Oyuncularımı kutluyorum. İlk deplasman galibiyetini aldık. Bu galibiyet, bize yeni bir boyut kazandırdı. Bu moral ve motivasyonla şimdi yine deplasmanda Kartal'la karşılaşacağız. Kartalspor karşısında da 3 puan hedefliyoruz. Kaliteli bir kadroya sahibiz ve oyuncularıma güveniyorum. Kartalspor’u da yenmek istiyoruz."

"DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Takım kaptanı Fahri Tatan ise kazanmalarına rağmen bazı eksikleri olduğunu, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını anhlyatırken şuları söyledi:

"Kazandığımız için mutluyuz. Ligin güçlü ekibinden 3 puan aldık. Maç boyunca etkili oynadığımız oyunu 3 puanla süsledik. Neticede kazandık. Ama bazı eksiklerimiz var. Onları da hafta için konuşarak çözeceğiz."

Murat Sözgelmez'de, "Boluspor ile zor bir maç oynayacağımızı biliyorduk. Takım olarak daha iyi oynadık. İlk golü bulduktan sonra ikinci golle rahatladık. Daha sonra golü yesek de farkı yeniden açtık. Önümüzdeki maçları kazanıp kayıpsız devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

İSTANBUL’A GİTTİLER

Bu arada Çaykur Rizespor, Boluspor’un ardından üst üste ikinci deplasman maçı olan Kartal karşılaşması için Rize’ye dönmedi, İstanbul’da kampa girdi. Yeşil mavililer, Kartal maçı hazırlıklarını İstanbul’da sürdürecek. Yeşil mavililerde Boluspor maçında kırmızı kart gören Cenk, cezalı olduğu için Kartal maçında forma giyemecek.


MK(TM/AÖ)  FOTOĞRAF