GÖZLER AYRILACAKLARA ÇEVRİLDİ

Mustafa Denizli'nin savunma, orta saha ve forvet hattına en az 4 oyuncu transfer edeceklerini ve kadroyu 22’ye indireceğini açıklamasının ardından gözler gönderilecek futbolculara çevrildi. 29 kişilik kadroda yapılacak 4 transferle kadro 33’e yükselecek. Denizli’nin hesabına göre en az 11 futbolcu ile yolların ayrılacak.

2 Ocak tarihinde Rize’de toplanacak olan Çaykur Rizespor kafilesi ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. 15 günlük kamp döneminde futbolcuları yakın takibe alacak olan Mustafa Denizli, lig başlamadan gönderilecek oyuncuları belirleyecek.

DENİZLİ YASAKLARI GELİYOR

Bu arada Mustafa Denizli'nin yönetimle yaptığı toplantının ardından bir dizi yasaklar uygulanmaya başlanıyor. Buna göre tesislere yöneticilerde dahil olmak üzere tüm giriş çıkışlar Mustafa Denizli’nin iznine tabi olacak. Futbolcular tesislerde kalmayacak, tüm personel yeniden gözden geçirilecek. Bazı antrenmanları basına kapalı yapılacak.

Tesislerin çevresi dışarıdan görünmeyecek şekilde kapatılacak. Bu yapılana kadar antrenmanlar eski stadyuma alınacak. Takımla ilgili açıklamalar Mustafa Denizli ile Basın sözcüsü Aykut Ferah tarafından yapılacak, kulüp başkanı dahi açıklama yapmayacak.

KALKAVAN: "KURUMSALLIĞI DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ"

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Mustafa Denizli ile kurumsallaşmayı daha da ileri taşıyacaklarını belirterek şunları söyledi:

"Çok farklı bir yapılanmaya gidiyoruz. Futbolun tek sorumlusu Mustafa Denizli olacak. Sportif direktörlük ve futbol şubesi kaldırıldı. Futbola biz karışmayacağız. Biz kulübü idare edeceğiz. Denizli'de ekibi ile tek yetkili olarak profesyonel futbolu götürecek. Tesislere antrenmanlar dahil her hangi bir giriş çıkış izine tabi olacak. Burası onların mutfağıdır. Mutfağa girmeye hiç niyetimiz yok. Yönetim binası ve futbolcu binaları tamamen ayrıldı. Avrupa sisteminde bir çalışma ortaya koyacağız. Futbola yönetim karışmayacak. Hocamız, ekibiyle tek yetkili olarak profesyonel futbolu sürdürecek. Sistem tamamen değişecek. Yeniden bir yapılanmaya gittik. Denizli ile birlikte kurumsallıkta çok daha güzel işler yapacağız. Hocamızın gelmesiyle kurumsallığı daha ileri taşıyacağız."


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF