Deplasmanda Trabzonspor'a 1-0 yenilerek haftayı puansız kapatan Sivasspor, 1 günlük iznin ardından Kasımpaşa maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla başladı. Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları nedeni ile kaleci Korcan ve Roman Bednar katılmadı. Trabzon maçını kaybettiklerini için üzgün olduklarını belirten Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iyi mücadele ettiklerini ama bunun karşılığını elde edemediklerini belirterek, "Galibiyeti düşünerek oynadık. Belki daha çok pozisyona girdik ama son vuruşları ve son pasları değerlendiremedik. Özellikle son dakikalarda daha da etkili olduk. Üzüldüğümüz bir maç oldu. Rahatlıkla bu maçtan puanlar alabilirdik" dedi.

Sivasspor'un forvette sıkıntısı olduğunu dile getiren Çalımbay, Eneramo'nun henüz tam hazır olmadığını, yeni alınan Roman Bednar'ın ise en az 1.5 ay daha takımdan ayrı olacağını ve faydalanamayacaklarını dile getirdi.
KASIMPAŞA MAÇI
Hafta sonu kendi evinde oynayacakları Kasımpaşa maçına da değinen Çalımbay, "Bu maç çok önemli. İçerdeki maçlarımızın hepsi önemli. Kasımpaşa'yı kendi taraftarımız önünde yenmemiz gerekiyor. Bu maçta taraftara gerçekten çok ihtiyacımız var. İyi bir takıma karşı oynayacağız., Kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. İyi konsantre olmamız gerekiyor. Fenerbahçe ve Trabzon maçlarında oynadığımız oyunun üstüne çıkıp girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

 
EA(EA/SS)