"SAKATLIĞIMI ATLATTIM"

Bir gazetecinin, 'Uzun süredir forma giymiyorsun. Bu sakatlıktan mı yoksa farklı bir sebebi var mı?' sorusuna, "Sizin daha iyi bilmeniz lazım. Sakatlığımı atlattım ve sahaya çıktım" cevabını verdi.

TUNCAY ŞANLI: KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Tuncay Şanlı, "Bizim için önemli bir maçtı. Maçtan önce de, antrenmanlarda da kendi aramızda konuştuğumuz bu maçı kazanmak zorunda olduğumuzdu. Hem taraftar hem de biz sahada keyif aldık. Buraya gelen her takım kapalı oynuyor. Onları açmak zor oluyor. Bu kadar istek olduktan sonra gol bir şekilde geliyor. Sestak da golü attı. Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

COŞKULU TARAFTARI BEKLİYORUZ

Taraftarın tribünleri doldurmamasını da değerlendiren Tuncay, "Maçtan önce de belirtmiştim. Taraftarımızdan bekliyoruz diye. Onların da bir tepkisi var. Biz bir aileyiz. Gelip tribünde tepki vermeleri bizi daha fazla mutlu eder. Biz o eski, coşkulu taraftarımızı bekliyoruz. Biz de sahada gereken performansı göstereceğimizi düşünüyorum" dedi.

MAÇ EKSİĞİ ÖNEMLİ

Performansını değerlendiren Tuncay sözlerini şöyle sürdürdü: "Maç eksiği önemli. Bundan önceki yıllara baktığınız zaman uzun bir süre oynamamak futbol adına çok zor. 5 yıl boyunca yurtdışında olup sonra Türkiye'ye gelip alışmak zor oluyor. Ama herkes bana güveniyor. Ben de elimden geleni yapıyorum. Ekstra çalışmalar da yapıyorum. Zamanla daha iyi olacaktır. Önemli olan takımın parçası olmak. Ben de bu takımın parçasıyım."



EK-FK(CE/AÖ)