"ŞOTA İLE KONUŞTUM"

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın verdiği rapordan sonra kadro dışı kalan Ozan İpek, transferi konusunda açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arvaladze ile konuştuğunu Ozan İpek, şöyle devam etti:

"Çok etkileyici bir konuşmaydı. Beni istediğini söyledi. Ben de İstanbul'a yanına gittim. Fiyatlar konuşuldu. Kulübün hedefleri ile ilgili bilgiler verildi. Gerçekten inanılmaz bilgiler. Gidip görüşmemin bir nedeni de oydu. Düşünceleri gerçekten çok profesyonel. Beni ikna amaçlı bir konuşmaydı. Gelmek istiyor muyum, diye soruldu. Artık gerisi Bursaspor Kulübü'ne kaldı."

"BEN DE DUYUYORUM"

Ozan İpek, Kasımpaşa dışında kendisine Antalyaspor ve Eskişehirspor'un da transfer teklifi yapıp yapmadığı yönündeki soru üzerine şöyle konuştu:

"Ben de duyuyorum. Kiralık istedikleri konusunda konuşmalar geçiyor. Antalya zaten benim şehrim. Ama henüz cevap vermedim. Menajerimle oturup değerlendireceğiz. 10 gün içinde karar vereceğim. Kasımpaşa, şu anda daha yakın gibi duruyor. Elbette ki seçici olacağım. Babamın büyük etkisi olacak. Ben karar vermekte zorlanıyorum."

"BURSASPOR ARTIK BİTTİ"

Bursaspor'a dönüp dönmeyeceği sorusuna da cevap veren Ozan İpek, "Şu saatten sonra benim düşüncem de onların açıklamaları da belli. Artık bitti, denebilir. Açık açık bir şey söyleyemem ama olanlar ortada. Bu saatten sonra kesin ayrılık var" dedi.

"AYRI KALMAK KÖTÜ"

Toptan ayrı kalmanın kötü bir duygu olduğunu ifade eden Ozan İpek, "Futbolu çok özledim. Bursa'da topla çalışamıyordum. Burada ise hocalarımla topla çalışma da yapabiliyoruz. Ama tek başınıza çalışmak bir yere kadar. Maçları izlerken çok heyecanlanıyorum. Keşke burada ben de olsaydım, dediğim zamanlar oluyor. Bursaspor'un maçlarını da takip ediyorum" diye konuştu.

"SADECE MUTLU HOCA İLE GÖRÜŞÜRÜM"

Bursaspor'a kırgınlığının olmadığını, kimseyle kavgalı ayrılmadığını sözlerine ekleyen Ozan İpek, şöyle devam etti:

"Kimseyle kavgalı, dövüşlü ayrılmadım. Taraftar açısından, yönetim açısından bir sıkıntı yaşamadım. Aramızda kötü bir konuşma da geçmedi. Zaten kimseyle de konuşmadım. Yıllardır konuştuğum iki hoca var. Biri Birol Berkem, diğeri Mutlu Topçu. Özellikle Mutlu hoca. Belki hayatımın sonuna kadar irtibatımı kesmeyeceğim tek kişidir. Orada tek görüşeceğim insan da odur."

"MUTSUZ GİTTİLER"

Başka bir kulübe transfer olduğunda rakip takım formasıyla Bursa'ya geldiğinde nasıl bir duygu içinde olabileceğini hiç düşünmediğini de sözlerine ekleyen Ozan İpek, şöyle devam etti:

"Onu hiç düşünmedim. Ama bir daha dönüşü yok. Tabii ki bizim de hatalarımız oluyor. Ama dönüp baktığımız zaman kimse gittiğinde mutlu gitmedi. Satılanlar bile. Volkan, Sercan. İyi para getirenler bile mutsuz gitti bu kulüpten. Elbette sorun bir yerde var ama. Onlar bizde buluyor, biz onlarda. Bu futbolcuyla, yönetim veya hoca arasındaki normal olan şeyler. Suç ya onlarda ya da bizdedir."

"TAKIM BİR ANDA DAĞILDI"

Şampiyon oldukları kadroyla mevcut kadro arasında arkadaşlıklar konusunda çok farklılık olduğunu dile getiren Ozan İpek, daha sonra şunları söyledi:

"Arada inanılmaz fark var. O zamanki arkadaşlık farklıydı. O takım hala devam etmiş olsa, 10 yıl daha orada oynardık ve kimse gitmek istemezdi. İnanılmaz arkadaşlıklar vardı. Ali Tandoğan ağabey, Tuna Üzümcü ağabey, Mustafa Keçeli, Hüseyin Çimşir ağabey. Bunların hepsi takımı birlikte tutan, motive eden insanlardı. Ama tabi takım bir anda dağıldı. Bana kalırsa çıkarlara göre hareket edildi. Yapılan en büyük hatalardan biriydi. Bir anda herkes yollanmamalıydı."


EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF