Ömer Erdoğan, son dönemde çok üzücü skorlar aldıklarını hatırlatırken taraftarlarından daha büyük üzüntü ve şok yaşadıklarını ifade etti. Bunu üzerlerinden atmanın da uzun sürdüğünü sözlerine ekleyen Ömer Erdoğan, şöyle devam etti:

"Galatasaray maçında takım sahada yorgun olmasına rağmen inanılmaz güzel performans sergiledi. Neredeyse 5 golün dördünü kendimiz attık, diyebiliriz. Şanssız bir maç sergiledik ama bu maç bize umut verdi. Bu ligde belki Galatasaray gibi takım favori görünse de onların stadında yorgun halde başabaş mücadele ettik."

"KARABÜKSPOR MAÇI İLE BAŞLAYACAĞIZ"

Her şeyi geride bıraktıklarını ifade eden Ömer Erdoğan, milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ve takıma 2 yeni ismin katıldığını hatırlatırken de şöyle konuştu:

"Artık her şeyi geride bıraktık. Milli maç arasını da çok iyi değerlendirdik. Tuncay Şanlı ve Belluschi geldi. Tuncay ligi biliyor ve inanılmaz futbola aç. Belluschi de kaliteli bir transfer. Onlarla çok daha güçlüyüz ve yeni bir seri yakalamak istiyoruz. Önümüzde önem verdiğimiz Karabükspor maçı var. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında yarı tribünlere oynadık ve zevk almadık. Bizim gerçek taraftarlarımız, bu zor dönemeçte bize sahip çıkacaklar ve birlik ve beraberlik halinde güzel günlere adım atacağız. Bunun başlangıcı Karabükspor maçı olacak."

"KAĞIT ÜZERİNDE FAVORİ GALATASARAY OLABİLİR"

Ligin şu anda kağıt üzerinde favorisi Galatasaray olarak gösterilse de kendilerinin de bu hedefte yer alacaklarını söyleyen Ömer sözlerini şöyle sürdürdü:

"Daha uzun haftalar var. Son yıllarda yaşattığımız başarıların devamını yaşatacağız. Sürekli yarış içinde olacağız. Gönül mutlu sona ulaşmak ister. Taraftarlarımıza ve herkese çok ihtiyacımız var. Hepbirlikte bu şampiyonluğu elde ettik. Yine böyle hareket edersek yine başarıya imza atarız. Tüm kentin bu başarıda katkı sağlaması gerekiyor. Biz de sahada elimizden geldiği kadar iyi mücadele edip mutlu sona ulaşmak istiyoruz."


EK(İA/AÖ)