Yeni bir seri yakaladıklarını ve Eskişehirspor maçıyla bu seriyi sürdürmek istediklerini ifade eden İbrahim, "Yeni bir seri yakaladık. İstediğimiz bir şeydi ama uzun süre sonra gerçekleştirdik. Eskişehirspor maçı bizim için de zor bir maç. Lige bakıldığı zaman kolay maç yok, herkesin hedefi var. Bu maç bizim için çok önemli. Final maçı diyebiliriz. Bu maçı alıp bu seriyi devam ettirmek için önemli bir adım atmış olacağız. İlk 4 hedefine ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"ÖZGÜVENİMİZ ARTTI"

Bir gazetecinin, "Takımda ne değişti?" sorusuna İbrahim, "Çok fazla bir şey değişmedi. Genele baktığımız zaman futbol anlamında hiçbir rakip bize üstünlük sağlamadı. Son dakikalarda yediğimiz goller bizi gerçekten olumsuz yönde etkiledi. Panikleme, bocamala dönemi geçirdik. Bu dönemde 1-2 seri yakalasaydık daha farklı şeyler konuşabilirdik. Şanssızlık ya da ufak tefek hatalar bu noktalara getirdi. Bir iki maç saymazsak rakipten düşük hiç performans göstermedik. 2 maç üst üste kazandıktan sonra özgüvenimiz arttı" diye konuştu.

"BURSASPOR BENİM İÇİN ÖNEMLİ"

Kendi hedefleriyle ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan tecrübeli futbolcu, "Sezon başı bazı gelişmeler oldu. Başkan ve hocamızla görüştük. Burada önemli olan Bursaspor'un menfaatlerini düşünmekti. Hocamız ve başkanımız gereken şeyi söyledi. Ben hiç, 'Transfer olmak istiyorum' demedim. Birçok ilki ben burada yaşadım. Bursaspor'un bende ayrı yeri var. İşimiz bu takımı başarıya ulaştırmak. Profesyonellikte yarının ne olacağı belli değil. Kulüp menfaatleri doğrultusunda gelişen bir olay olursa karar verilir" şeklinde konuştu.

ADEM: "ZOR BİR MAÇ OLACAK"

İbrahim'den sonra söz alan yetenekli orta saha oyuncusu Adem ise şunları söyledi:

"Zor bir karşılaşma olacak. Ligin sonu yaklaştıkça her maç daha önemli hale geldi. Öncelikli hedefimiz playoff'a katılabilmek. Pazar akşamı final karşılaşması oynayacağımızı düşünüyorum. İyi bir gidişimiz var. Moral olarak da üst seviyedeyiz. Gerçekten ilerisi için bu durum bizi umutlandırıyor. İnşallah pazar akşamına kadar en iyi şekilde hazırlanıp maç günü de alnımızın akıyla Bursa'ya dönmek istiyoruz."