BATUHAN ALTINBAŞ HSV İLE SÖZLEŞME İMZALADI

 
Bundesliga'nın kurulduğu 1963'ten bu yana küme düşmeyen tek takım olan Hamburg ile Bursaspor'da, geçen sezonun başında, sözleşmesini  uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan 19 yaşındaki golcü futbolcu Batuhan  Altıntaş, 2 yılı  opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzaladı.

HAMBURG SON DAKİKA GOLÜYLE BUNDESLİGA DA KALDI



Almanya Ligi play-out mücadelesinde Hamburg (HSV), ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Karlsruhe'yi önceki gün uzatmada 2-1 yenerek mucizevi bir şekilde kümede kalmayı başarmıştı. 115. dakikada soldan ceza sahasına giren Şilili futbolcu Cleber'in yerden kaleye paralel pasını Müller ağlara göndermişti.


TRANSFERİ MEAJERİ GÜRLER AÇIKLADI

Oyuncunun menajeri Ersin Güreler, yaptığı açıklamada,  Galatasaray'ın eski oyuncularından "Rambo" lakaplı Yusuf Altıntaş'ın oğlu olan  Batuhan Altıntaş'ın, sezon başında sözleşmesini uzatmadığı gerekçesiyle  yeşil-beyazlı kulübün yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakıldığını  hatırlattı.
 
Gelinen süreçte birçok kez Bursaspor yöneticileriyle görüştüklerini  ancak bir sonuç alamadıklarını dile getiren Güreler, bu oyuncuya Hamburg'un  yöneticilerinin talip olduğunu belirtti. Alman ekibinin yöneticileriyle her konuda anlaşmaya vardıklarını  bildiren Güreler, "Batuhan, geçtiğimiz günlerde Almanya'da yeni takımı ile 2+2  yıllık sözleşme imzaladı. Almanya'da lig devam ettiği ve Hamburg son maçta ligde kalmayı garantilediği için transferi hemen duyurmadık. Batuhan, yeni sezonda  Hamburg forması giyecek" dedi.
 
Güreler, Hamburg'un Bursaspor Kulübüne yetiştirme bedeli olarak 400  bin euro ödeyeceğini aktardı.
 
Bu transferin önemli bir özelliği bulunduğunu vurgulayan Güreler,  "Batuhan, Türkiye'de yetişerek Almanya'ya transfer olan ilk oyuncu. Orada da  Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Yeni sezon için  çalışmalarını özel bir antrenör nezaretinde aralıksız olarak sürdürüyor" diye  konuştu.