Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'da hazırlıklar sürüyor. Bu sezon beklenen performansı gösteremeyen ve sıralamada gerilere düşen yeşil beyazlı ekipte yönetim kurulu üyesi İlhan Uslu, Doğan Haber Ajansı muhabirinin sorularını yanıtladı. Son dakikalarda yenen gollerle puanlar kaybettiklerini ifade eden Uslu, "Bu sezon talihsiz şekilde son dakikalarda yediğimiz gollerle, ciddi puan kayıplarımız oldu. Bazen şansın da yanınızda olması gerekiyor. Takımımızın mücadele ettiğini görüyoruz, ama bu sezon şanssızlık yaşıyoruz. Bu şanssızlığın da biran önce sonlanması tek dileğimiz" şeklinde konuştu.

"MANİSA'DAN MUTLU DÖNMEK İSTİYORUZ"

Hafta sonu Manisaspor ile deplasmanda mücadele edeceklerini ve puan kaybetmek istemediklerini ifade eden İlhan Uslu şunları söyledi:

"Takımımız deplasmanda Manisaspor ile mücadele edecek. Taraftarlarımız için ayrılan 830 misafir tribünü biletinin tükendiği haberini aldık. Coşkulu taraftarımızla birlikte, Manisaspor karşılaşmasından galibiyet almak istiyoruz. Takımımıza güveniyorum ve oradan bizi memnun edecek sonuçla döneceğimize inanıyorum."


EK(İA/Aİ)