Yeşil beyazlı takımın alt yapısında yetişen ve 2 sezondur akademi ligi finallerinde kupa kaldırma başarısı gösteren Batıcan, ''Bu camiada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bursaspor tuttuğum ve hayalimde olan takım. Tuttuğum takıma imza atmak benim için bir şeref. Bursaspor'daki hedeflerimin ilki kalıcı olmak. Muhteşem taraftarımızın önüne çıkacağım günü bekliyorum'' dedi.

''KENDİME SERDAR AZİZ'İ ÖRNEK ALIYORUM''

Kendisine Bursaspor'dan Serdar Aziz'i örnek aldığını belirten genç stoper, ''Serdar ağabey de bizim gibi alt yapıdan yetişen bir oyuncu. Gelip bizimle konuşuyor. Bizlere yardımcı olmaya çalışıyor. Yurt dışından kendime Nemanja Vidic'i örnek alıyorum. Bursa'daki Manchester United maçında çıplak gözle izleme fırsatı bulmuştum'' diye konuştu.

''EFSANE OLMAK İSTİYORUM''

Bursaspor'da 8 yılı geride bıraktığını belirten Batıcan, uzun yıllar yeşil beyazlı takıma hizmet etmek istediğini ve kulübün efsane oyuncuları arasına girmek dile getirirken, ''Bursaspor bizim rüyalarımızda gördüğümüz takıma çok yaklaştı. Sürekli Avrupa kupalarında oynuyor. Bursaspor çok büyük bir yere gelecek, biz de ilerleyen yıllarda o takımın bir parçası olmak isteriz. Milli takım da yeni bir yapılanmaya girdi. İlerisi için umutlu bakıyorum. İlk önce Bursaspor A Takım forması giymek ardından da milli takımda Bursaspor'u temsil etmek istiyorum. Bursaspor'da idol bir futbolcu olmayı hedefliyorum. Sedat 3 gibi efsane bir oyuncu olmak isterim'' şeklinde konuştu.

''BURSASPOR'DAN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAK İSTEMİYORUM''

Son olarak taraftar hakkında konuşan genç oyuncu, ''Bursaspor'da kalıcı ve taraftara layık olmak istiyorum. Türkiye'de Bursaspor dışında başka bir takımda oynamak istemiyorum. Bursaspor taraftarı bir aile, ben de bu ailede bulunduğum için çok mutluyum. Taraftarımız bizleri Antalya'da kupa finalinde yalnız bırakmadılar. Taraftarımızı gördüğümüz zaman daha hırslı oynuyoruz. Bu da biz alt yapı oyuncularını ayrı motive ediyor. Bursaspor taraftarı artık daha bilinçli olarak alt yapıyı sahiplenmeye başladılar. Maçlarda taraftarı gören alt yapıdaki arkadaşlarımız Bursaspor'a daha çok bağlanıyorlar'' dedi.