İMZA TÖRENİNE KATILDI

Ertuğrul Sağlam, Türk Eğitim Sendikası Bursa 2 No'lu Şube, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, UEDAŞ ve Osmangazi Belediyesi'nin ortaklaşa düzenleyeceği '10 bin öğrenci ile Çanakkale' projesinin Ördekli Kültür Merkezi'ndeki protokol imza törenine katıldı.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ"

Törenden sonra basın mensuplarının sorularına cevap veren Ertuğrul Sağlam, pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçının önemine anlatırken şöyle konuştu:

"Daha önce 1461 Trabzon maçından önce oynayacakları 2 karşılaşmanın bizim için çok önemli olduğunu söylemiş, önümüzde iki maç var demiştim. Bunların ilki kupa maçı diğeri de Gençlerbirliği maçı. Devrenin son karşılaşması. Bu maçtan 3 puanımızı alıp devre arasında camianın umutlarını sıcak tutabilmek, geleceğe bakış açısını olumlu hale getirebilmek ve kendi motivasyonumuzu da daha üst seviyeye çıkarabilme adına da iki karşılaşma bizim için çok önemliydi. Bir tanesini çok iyi bir şekilde geçtik. Önümüzde bizim için çok değerli Gençlerbirliği karşılaşması var. Bu maçta da kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyup, 3 puanla kapatıp, zirve yarışı içinde üsttekilerle puan farkını biraz daha kapamayı planlıyoruz."

"ÇALIŞMALAR 2 OCAK'TA BAŞLAYACAK^"

İkinci yarı çalışmalarının 2 Ocak'ta Özlüce Tesisleri'nde başlayacağını açıklayan Ertuğrul Sağlam, bu konuda şunları söyledi:

"Kendi tesislerimizde çalışacağız. Çok fazla zamanımız yok. 12 Ocak'ta kupa maçımız var. 10 Ocak'ta burada olmak zorundasınız. 7-8 günlük dönemi kendi tesislerimizde yoğun bir antrenman programıyla değerlendireceğiz. İkinci yarı da yoğun geçecek. 18 günde 6 tane maç oynayacağız. O döneme iyi bir hazırlık yapmak istiyoruz. Hazırlık maçı yapmayacağız. Belki A-2 takımımızla hazırlık maçı yapabiliriz."

"PİNTO İLE ÖZEL SIKINTIMIZ YOK"

Ertuğrul Sağlam, "Pinto özel bir spor merkezinde kondisyon çalışıyor. Bazı problemleri olduğu ve devre arasında takımdan ayrılacağı söyleniyor. Böyle bir şey söz konusu mu?" sorusuna şu karşılığı verdi:

"Öyle bir şey söz konusu değil. Zaman zaman bazı oyuncularımızda dönemsel performans düşüklükleri oldu. Pinto ile özel sıkıntımız yok. O da her sporcunun yaşadığı sıkıntıyı yaşıyor olabilir. Onunla da konuştuk. O da bu olumsuzluğu ortadan kaldırma adına istekli. Kendi yapısından kaynaklanan bir durum var ama bunun arkasında farklı şeyler aramayı doğru bulmuyorum."



EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF