"Geçen haftaki Manisaspor galibiyetinde şunu gördük; eğer isterlerse, kendi potansiyellerine inanıp, gerçeklerimizle yüzleşip ona göre mücadele ortaya koyarlarsa güzel şeyler çıkıyor. İbreyi yukarı doğru çevirdik. Bu maç da yukarı doğru yol alma karşılaşması. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Alt tarafın sıcaklığı bizi de ısıtıyor. Play-off grubuna yanaşıyoruz. Böyle kritik bir karşılaşmaydı. Oyuncularımız taraftarın desteğiyle maçı kazanmak istediklerini gösterdiler. Baskı, pozisyonlarla devam etti. Golü bulduk. Sonra ikinci yarı 2-0'ı bulduk. Daha farklı olabilirdi karşılaşma. Kolay pozisyonları değerlendiremedik. Maalesef son bir kaç dakikayı işkence çeker gibi tamamlamak zorunda kaldık. Kazandığımız için mutluyuz. Kiritik bir karşılaşmaydı. Oyuncularımıza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Oyuncularımız destekle beraber çok güzel bir karşılaşma ortaya koydu. Play-off'a girmek için çok fazla karşılaşma kalmadı. Önümüzdeki hafta zorlu bir maç oynayacağız. Hedefimiz doğrultusunda mücadelemizi veriyoruz. Kendimizi ilk 8'in içine koymamız gerekiyor."

BURUK BİR TEBRİKTİ

Maçın hakemi Suat Arslanboğa ile maç sonu diyaloğu sorulan Sağlam, "Suat Arslanboğa'ya Vederson'un atıldığı pozisyonu söyledim. Vederson adama müdahale yapmadan sarı kart gösterdi. Vereceksen bunu önceki pozisyonda vereceksin. Orada bir tepki koyduk. Maçtan sonra tebrik ettik ama buruk bir tebrikti" dedi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ARİF ERDEM:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, dsürekli çalışmalarına rağmen duran iki toptan 2 gol yediklerini söyledi. Mağlubiyeti değerlendiren Erdem, "Maça iyi başlayamadık. Bursaspor'un gücünü ve kuvvetini biliyorduk. Sürekli çalışmış olduğumuz duran toplardan 2 gol yedik. Maça iyi başlayamadığımız için kendi takımım adına iyi oynadığımızı söyleyemem. Son 20 dakikada benim takımımın bu olduğunu düşünüyorum. Belki biraz daha vakit olsaydı 3-2'yi yakalayabilirdik. Bundan sonraki maçları kazanıp hedeflediğimiz ilk 8'de yer alma adına uğraş vereceğiz."


EK (İA/SSA)