"BİZ BU İŞE İNANDIK"

Bir gazetecinin, 'taraftarların maça gelmemesi etkiliyor mu?' sorusuna Sağlam, "Taraftarımızın yanımızda olması, tribünleri doldurması bizim performansımızı etkiliyor. Biz de bunu istiyoruz. Ama zaman zaman bu durumlar söz konusu olabiliyor. Bizler bu işe inandık. Hiçbir olumsuzluktan etkilenmeden yolumuza devam ediyoruz. Daha da iyi olacağız" cevabını verdi.

İBRAHİM: "BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR"

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim Öztürk maç sonrası şunları söyledi: "Milli maçlar nedeniyle verilen ara bize iyi geldi. Seriye başlamak istiyorduk. İyi bir oyunla iyi bir sonuç aldık. Rakibe pozisyon vermedik diyebiliriz. Yediğimiz gol ise bizim için şanssızlıktı. Ekip olarak birbirimize çok inanıyoruz. Biz taraftarımızı bu kadar az görmeye alışkın değiliz. Biraz hayal kırıklığına uğradık. Bunu haketmiyorduk. Biz inanıyoruz. Onlar da bize inansınlar ve bizi yalnız bırakmasınlar. Onların arkamızda olması gerekiyor. Umarım bundan sonra dolu tribünlere oynarız. Bugün bizi yalnız bırakmayan taraftarlara bu galibiyeti hediye ediyoruz."

MUSA:"SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Bursaspor'un yetenekli orta saha oyuncusu Musa şunları söyledi: "Bu maçtan kesinlikle galip gelmemiz gerekiyordu bunu da başardık. Bundan sonraki maçlarımızı da en iyi şekilde değerlendirmek ve bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Milli maçlar nedeniyle verilen arada iyi düşündük ve kendimizi toparladık. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SKIBBE: "İPİN UCUNU KAÇIRDIK"

Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe Bursaspor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendirdi. Skibbe şunları söyledi: "Biraz hayal kırıklığı oldu. Maça güzel başladık. Güzel paslar yaptık ve golü bulduk. Golden sonra ipin ucunu elimizden kaçırdık. İyi pas oyunumuzu bozduğumuz için rakip oyun içine dahil oldu. Atılan gollerde, girdikleri pozisyonların birkaçına da yardımcı olduk. Beraberlik golünü yediğimizde oradaki defans oyuncusu ya da kaleci uzaklaştırması gerekiyordu. Basit pas oynayacağımız yerde top kayıplarından golü yedik. İlk 30 dakika gibi devam edebilseydik burada puan ya da puanlar alabilecek durumdaydık. Önümüzdeki haftalarda sahada işimizi yapmamız lazım. Kaliteli olduğumuzu ilk 30 dakikada gösterdik zaten."

 

EK (İA/RT)