"HEDEFİN GERİSİNDE KALDIK"

Ertuğrul Sağlam, yeşil beyazlı kulübün dergisine yaptığı açıklamada takım olarak istenilen sonuçları alamadıklarını ifade etti. Takımın oyun ve mücadele anlamında sahaya yansıttıklarından memnun olduğunu belirten Ertuğrul Sağlam "Lige girerken koyduğumuz hedefin biraz gerisinde kaldık. Ama istediğimiz sonuçları alarak zirvede bulunan ekiplerin arasında kendimize yer bulacağız" dedi.

"YENİ ZAFERLER"

Birlik ve beraberliği yönetimiyle, futbolcusuyla, teknik heyetiyle, taraftarıyla ve medyasıyla sağladıkları takdirde ülkede yeniden Bursaspor'un isminin güçlü bir şekilde gündeme geleceğini kaydeden Ertuğrul Sağlam, şöyle devam etti:

"Yeni zaferler için kendimize güveniyoruz. Bu zafere şahitlik etmek ve sahada elde edilecek olan zaferde pay sahibi olmak isteyen taraftarlarımızı da maçlarımıza bekliyoruz."

"KUPAYI ALMAK İSTİYORUZ"

Ziraat Türkiye Kupası'nı almak istediklerini vurgulayan Ertuğrul Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçen sezon finalde kaybettiğimiz Ziraat Türkiye Kupası'nı bu sezon müzemize götürmek istiyoruz. Kupada iddialı olduğumuzu söyleyebilirim. Taraftarlarımızın koymuş olduğu hedefler doğrultusunda sahada bu kent için mücadele eden futbolcularımızın yanında olmalarını istiyorum. Bu sezon çeşitli sebeplerle taraftarlarımızın iç sahadaki maçlarda çok fazla desteğini göremedik. Ancak bundan sonraki dönemde sahada vereceğimiz mücadele ile taraftarlarımızın da tribünlerde hedefe koşan takımımıza itici güç olacaklarına inanıyorum."



EK(CE/AÖ)