SİVASSPOR'DAN 10 GOL

Bursaspor bu sezon rakibi Sivasspor'dan Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Final Avrupa Grubu maçlarında toplam 10 gol yedi, oynadığı 4 maçın 3'ünden mağlubiyet aldı. Süper Lig'in lik yarısında deplasmanda Sivasspor'a 3-0 mağlup olan Bursaspor, kendi sahasında 2-1 yenilirken, Süper Final Avrupa Grubu ilk maçında da deplasmanda 4-0 mağlup oldu. Sivasspor, Bursaspor'un galibiyet aldığı kupa maçında ise tek gol kaydetti. KAPTAN ÖMER ERDOĞAN: "BİZE YAKIŞMADI"

Bursaspor'un deneyimli kaptanı Ömer Erdoğan, Süper Final ilk maçındaki Sivasspor mağlubiyetini Doğan Haber Ajansı'na değerlendirdi. 3 gün önce aynı takımı farklı bir şekilde yendiklerini hatırlatan Ömer, "Diyecek bir şey yok. 3 gün önce aynı takımı farklı bir şekilde yendik. Sahada gördük ki, mücadele etmezseniz, istemezseniz mağlup olursunuz. Bize ders oldu. Aramızda konuşmalarımıza ve hocamızın bizi uyarmasına rağmen yenildik. Onlar çok istekliydi. Ağır mağlubiyetlerinden sonra kenetlenmişler. Problem yaşayacağımızı öngörerek hazırlandık ama sahada istediğimizi yapamadık" diye konuştu.

"ÜZGÜNÜZ"

Biran önce bu yenilgiden ders çıkarmaları gerektiğinin altını çizen tecrübeli futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biran önce unutup ders çıkarmamız lazım. Önümüzde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı var. Üzgünüz. Taraftarlarımızdan da özür diliyorum. Bize yakışmayan bir maç sergiledik. Bu takımı 3 gün önce nasıl çok iyi futbol oynadıysak bunu düzeltecek de bizleriz. Futbolda üzüntüye ve sevince fazla yer yok. Bugünden itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlanacağız."