Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kadar yükselip Fenerbahçe'ye mağlup olan Bursaspor, bu yıl Türkiye Kupası'nı müzesine taşımanın hesaplarını yapıyor. Ligde Akhisar Belediyespor ile berabere kalan ve inişli çıkışlı grafiğini sürdüren yeşil beyazlı ekip yarın Türkiye Kupası 4'üncü turunda Nazilli Belediyespor maçından galip gelip evinde oynayacağı zorlu Orduspor maçı öncesi moral bulmak istiyor.

CARSON YOK

Bursaspor'da kaleci Scott Carson izin alarak ülkesine gittiği için yarın oynanacak Nazilli Belediyespor maçında forma giyemeyecek. Carson'ın yerine yeşil beyazlı ekibin kalesini genç file bekçisi Harun Tekin'in koruması bekleniyor.

PİNTO SAKAT

Bursaspor'da Şilili golcü Sebastian Pinto'nun sakatlığı sürüyor. Tedavisine İzmir'de devam edilen Pinto'nun kupa maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın kupa maçında genç forvet oyuncusu Okan Deniz'e şans vermesi bekleniyor.

HAKEM BİLGİÇ

Nazilli İlçe Stadı'nda yarın saat 13.00'te oynanacak karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Fevzi Demirhan yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Erkan Engin olacak.

Bursaspor'un Nazilli Belediyespor maçına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Harun- Basser, Serdar, İbrahim, Vederson, Murat, Forsell, Musa, Ferhat, Batalla, Okan


EK(CE/AÖ)