ESKİŞEHİRSPORLU EDİZ ÜZÜNTÜSÜ

Yeşil beyazlı taraftarlarla yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreninde konuşan Genel Sekreteri İlhan Uslu, Bursaspor'un alt yapısından yetişen Eskişehirsporlu Ediz'in vefat haberini üzüntüyle öğrendiklerini beirtti, "Ediz'in rahmetli olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum" dedi. İlhan Uslu, 2 transferleri konusunda da şunları söyledi:

"Yönetim kurulu olarak elde ettiğimiz başarılarımızın üzerine daha da fazlasını katmaya çalışıyoruz. Takım kadromuzu güçlendirmek için yoğun mesai harcadık. Kulübümüzün bütçesine en uygun transferler yaptık. Tuncay Şanlı, Türk futbolunun bildiği ve Avrupa'da bizi en iyi temsil eden futbolcumuz. Belluschi ise aile yapısı ve futbol bilgisi açısından Bursaspor'a en uygun futbolcu. Orta sahada Batalla ve Pinto ile çok iyi bir ekip olacaklar. Türk futbol tarihine damga vuracaklarına eminim. Hepimize hayırlı olsun."

BELLUSCHİ: "UYUM SAĞLAYACAĞIMA İNANIYORUM"

Bursaspor'un Portekiz'in Porto takımından transfer ettiği Fernando Belluschi ise şöyle konuştu:

"Bursaspor'da olduğum için mutluyum. Fazlasını vermek istiyorum. Burada arkadaşlarıma uyum sağlayacağıma inanıyorum. Buraya gelen taraftarlarımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Takımla antrenman yapma şansım az oldu. Ama gördüğüm kadarıyla arkadaşlık çok iyi. Ben de en kısa sürede alışacağıma inanıyorum."

TUNCAY ŞANLI: "ESKİ GÜNLERİMİ YARIN YAKALARIM"

Eskişehirsporlu Ediz'in vefatını üzüntüyle öğrendiklerini söyleyerek sözlerine başlayan Tuncay Şanlı, "Sabah aldığımız haberder sonra çok üzgünüm. Eniz kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum. Burada olmaktan çok memnunum. Bursaspor'un büyüklüğü, taraftarı, tesis beni çok heyecanlandırdı. Bunu da sahaya yansıtacağımı düşünüyorum" dedi.

Tuncay Şanlı, bir taraftarın, "Eski günlerine ne zaman yakalarsın?" sorusuna da şu cevabı verdi:

"Şu anki isteğimle yarın gerçekleştirebilirim. Önemli olan şu andır. Hedeflerin fazla olduğu ortamda, ben de bütün gücümü sahaya yansıtacağımı düşünüyorum. Takıma en iyi şekilde destek olacağıma inanıyorum."

Tuncay Şanlı, "Milli takım hedefin var mı?" sorusu üzerine, "Benim hedeflerimden yana Bursaspor'un hedefleri ve ben ne kadar katkı sağlarım, o önemli. Burası benim için basamak ya da bir yere gitmek değil, Bursaspor'a katkı sağlamak" dedi.

Konuşmaların ardından Tuncay Şanlı kendisini 3 yıllığına Bursaspor'a bağlayan sözleşmeyi yönetim kurulu üyeleri İlhan Uslu ve Selçuk Eren ile birlikte imzaladı.


EK(İA/AÖ) FOTOĞRAF