SAĞLAM: "BİR KAÇ MEVKİYE TAKVİYE OLACAK"

Kadroyu güçlendirmek için devre arasında takıma takviye yapılacağınhı belirten Ertuğrul Sağlam, birkaç mevkiye oyuncu alacaklarını söyledi. Bütçe doğrultusunda hareket edeceklerini vurgulayan Ertuğrul Sağlam, daha iyi oyuncu almaları gerektiğinin de altını çizdi.

TOPLANTI YARIN

Ertuğrul Sağlam, transfer için Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya gelerek devre arası transferini şekillendirecek. Başkan İbrahim Yazıcı'yla İstanbul'da görüşecek olan Sağlam, takıma yapılacak takviyelerle ilgili ilk görüşmesini yapacak. Toplantıda takımdan gönderilmesi planlanan oyuncular ile ilgili de kararın verileceği öğrenildi.

GİDECEK OYUNCULAR ŞEKİLLENDİRECEK

Yeşil beyazlı ekipte kadro dışı kalan Tagoe ve Ozan İpek ile bekleneni veremeyen Bangura'nın başka bir takımla gitmeleri durumunda alınacak bonservis bedellerinin devre arası transferi için bütçe oluşturacağı biltirildi. öğrenildi. Bu üç futbolcu için verilen takas tekliflerinin de değerlendirileceği belirtildi.

İLK HEDEF 1461 TRABZON

Ertuğrul Sağlam'ın özellikle PTT 1'inci Lig takımlarından oyuncu izlettirdiği ve bu futbolcular için kulüpleriyle görüşmelerin başlandığı öğrenildi. Yeşil beyazlı yönetim, Sağlam'ın raporu doğrultusunda ilk olarak 1461 Trabzon'un sol açığı Yusuf için girişimlere başladı.

Öte yandan Ertuğrul Sağlam'ın listesinde 1461 Trabzon'dan Göksu, Abdullah ve Sercan Kaya'nın da bulunduğu öğrenildi.


EK(CE/AÖ)