TRANSFER YERLİ OLACAK

Ertuğrul Sağlam'ın devdre arası transferinde yerli futbolculara öncelik tanıdığı, takıma yabancı oyuncu alınmayacağı belirtildi. Yerli oyuncuda da bonservisi elinde olan futbolcuların öncelikli olacağı, kulübün maddi imkanlarının ön planda tutulacağı kaydedildi.

İLK İSİM ŞENER ÖZBAYRAKLI

Bursaspor, bu arada Polatlı Bugsaşspor’un 22 yaşındaki oyuncusu Şener Özbayraklı'yla prensipte anlaşmaya vardı. Sağbek Şener Özbayraklı Bursaspor’un 4.5 yıllık teklifinikabul ettiği, yeşil beyazlı kulübün 500 bin TL bonservis ücreti ödeyeceği ifade edildi.

1461 TRABZON GÖRÜŞMELERİ SONUÇSUZ KALDI

Öte yandan teknik direktör Sağlam'ın takibe aldığı 1461 Trabzon'dan Sercan, Yusuf ve Abdullah'ın transferi olmadı. Yeşil beyazlı kulüp Ozan İpek'in karşılığında Trabzonspor'dan bir miktar para ve bu üç futbolcudan birini istedi. Ozan İpek'in Kasımpaşa ile anlaşmasının ardından 1461 Trabzon'dan istenen futbolcularla ilgili görüşmeler de sonuçsuz kaldı.

FORSELL KİRALANACAK

Bursaspor'un Finlandiyalı oyuncusu Petteri Forsell için PTT 1'inci lig ekiplerinden tekliflerin geldiği belirtildi. Tavşanlı Linyitspor ile birlikte İzmir ve Adana'dan da tekliflerin olduğu, yurt dışından da birkaç kulüpten teklif geldiği ifade edildi. Ertuğrul Sağlam'ın Forsell'in tecrübe kazanabilmesi için iyi bir ekibe kiralık gitmesini istediği kaydedildi.

BANGURA İÇİN GÖRÜŞME SÜRÜYOR

Tagoe'nin Al-Ittifaks takımına kiralık gönderilmesinin ardından takımdan yolların ayrılmasına karar verilen Teteh Bangura için de görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Bangura için yurt dışından birkaç kulüpten teklif geldiği, salı günü bu tekliflerin de değerlendirmeye alınacağı öğrenildi.


EK(CE/AÖ)