Süper Final Avrupa Gurubu son maçında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Bursaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Topla yapılan çalışmalarla başlayan antrenman, kondisyon hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maçla devam etti. Antrenmana grip olan Ozan İpek katılmadı. 

Özlüce Tesisleri bugünkü antrenman öncesi ziyaretçi akınına uğradı. Bursa ve Kestel ilçesi Din Görevlileri ile Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği üyesi engelli çocuklar ve İrem Rehabilitasyon merkezinden bir grup engelli çocuk, tesislere geldi. Teknik heyet ve futbolculara başarı dileyen gruplar, futbolcularla ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara baklava ikram eden din görevlileri, Sağlam'a Kur'an-ı Kerim ile çeşitli kitaplar hediye ederken başarı diledi. Din görevlileri, Cumartesi ve Çarşamba günü çok önemli iki maça çıkılacağını hatırlatarak takıma dua etmeyi de ihmal etmedi.

Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.