Bursa'da yerel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına telefonla bağlanan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, "Bir şanssızlıktır gidiyor. Memnun değiliz ama talihsizce kaybettiğimiz maçları toplasanız herhalde çok farklı yerdeydik. Bazen de olmuyor. Şans da yanınızda olacak. Bunlar futbolda var. Geçen yılın Galatasaray'ı şu an nerede bir bakın. Bu yıl maalesef böyle gidiyor. Önümüzde Türkiye Kupası var. Ne olur bilinmez ama tabii ki memnun değiliz. Bu sene tatsız bir sene geçiriyoruz. Bunlar herkesin başına gelebiliyor. Biz iyi bir takımız ama dişliler tam uyuşmadı, kan uyuşmazlığı var sanki.  Ama bu hep böyle gitmeyecek. Her geçen gün daha fazla uyum var gibi geliyor. Artık bekleyip göreceğiz. Bu sene maalesef böyle" diye konuştu.

"ONLARA SORMAK DAHA DOĞRU OLUR"

İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam'a son dönemde Divan Başkanlık Kurulu ve yönetim tarafından yöneltilen eleştirilere ise yanıt vermeyeceğini söyledi. Yazıcı, "Ertuğrul Sağlam ile senelerdir beraber çalışıyoruz ve birbirimizi gayet iyi tanıyoruz. Eleştiri yapanların hakkında birşey söylesem pek doğru olmaz. Onlara sormak daha doğru olur. Bu eleştiriler hiç olmasa daha iyi olur" dedi.

"BİZİM TUTUMUMUZ BELLİ"

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleriyle ilgili de konuşan İbrahim Yazıcı, şike süreciyle başlayan kaos ortamının çok uzadığını ve bir an önce bitmesi gerektiğinin altını çizdi. İbrahim Yazıcı, "Bunun sonunun nereye varacağını kimse bilmiyor. Bilmek için de kahin olmak gerek. Federasyon seçimi iyi bir şey değil. Keşke istifa olayı olmasaydı. Ama maalesef bu sene futbolda herşey var. Dilerim doğru bir kadro seçilir ve bu işe bir neşter atılır çünkü hakikaten çok uzadı. Bizim tutumumuz belli. 58'inci madde uygulansın diyoruz. Zaten genel kuruldan da bu karar çıkmıştı. Biz takibimizi sürdürüyoruz ve duruşumuzun arkasındayız. Yeni seçilecek yönetimin 58'inci maddeyi uygulaması için Bursa olarak her zaman üzerinde olacağız" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARDAN OZAN'A SİTEM

Bu arada Bursaspor taraftarları, yeşil beyazlı ekibin şampiyon olduğu sezon büyük sorumluluk alan, attığı ve attırdığı gollerle takıma büyük katkı koyan Ozan İpek'in eski performansına kavuşmasını istedi.Bursaspor taraftarlarının oluşturduğu bursasporluyuz.net isimli internet sitesinden açıklama yapan taraftarlar şu ifadeleri kullandı:

"Şampiyon olduğumuz sene büyük sorumluluk alan attığı ve attırdığı gollerle şampiyonluğa büyük katkı koyan eski Ozan İpek'e bir haller oldu. İnönü ve Kadıköy deplasmanlarında yaptırdığı bindirmeleri dün gibi hatırladığımız nam-ı diğer kuş avcısı Ozan İpek eski performansını mumla aratıyor. Ligin son 9 haftasına girdiğimiz bu günlerde hiç değilse ilk 8'e girerek play off iddiamızı sürdürebilmemiz için yıldız futbolcumuz Ozan İpek'in daha fazla sorumluluk almasını bekliyoruz."

"HİÇ DEĞİLSE SON 9 HAFTA"

Ozan İpek ile birlikte takımdaki diğer futbolcuların performansından da memnun olmadıklarını dile getiren taraftarlar, "Sadece Ozan İpek'in değil takımdaki diğer futbolcularımızın da bu sezon oynanan futboldan hiç memnun olmadığımızı bilmelerini, gerçek kapasitelerini hiç değilse son 9 haftada göstererek bizleri mutlu etmelerini özellikle istiyoruz" dedi.


 


EK(İA/Aİ)