4 HAZIRLIK MAÇI

Bursaspor'un kalacağı Bad Tatzmannsdorf'da oynayacağı özel maçlar da netleşmeye başladı. Yeşil beyazlılar, ilk sınavında 9 Temmuz Pazartesi günü CSKA Moskova ile oynayacak. Bursaspor, 12 Temmuz Perşembe günü Lokomotif Moskova, 14 Temmuz Cumartesi günü dü Sigma Olomouc ile karşılaşacak. Bursaspor'un son maçını ise 16 veya 17 Temmuz'da ismi henüz netlik kazanmayan bir takımla oynayacak. Bursaspor'un belli olan maçları ve saatleri şöyle:

"9 Temmuz Pazartesi 19.00 (Türkiye saati) CSKA Moskova, 12 Temmuz Perşembe 17.00 (Türkiye saati) Lokomotif Moskova, 14 Temmuz Cumartesi 19.00 (Türkiye saati) Sigma Olomouc"

TEKNİK EKİBİN SÖZLEŞMELERİ UZATILIYOR

Öte yandan teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yardımcıları, alt yapı antrenörleriyle kulüpteki tüm sağlık ekibinin sözleşmeleri 31 Mayıs 2012’de sona erdi. Yönetim Kurulu'nun sözleşmesi biten toplam 26 profesyoneliyle yaptığı görüşmeler neticesinde personelin ücretlerinde iyileştirmeye gidilmesi kararlaştırıldı. Ertuğrul Sağlam’ın yardımcıları, altyapı antrenörleri ve sağlık ekibiyle 2’şer yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.


EK(İA/AÖ)