52'NCİ BULUŞMA

Bursaspor, rakibi Gaziantepspor ile oynadığı 51 maçta 20 galibiyet, 21 mağlubiyet, 10 beraberlik aldı. Bu sezon ilk yarıda oynanan karşılaşmada yeşil beyazlılar karşılaşmadan 2-2'lik skorla ayrılmıştı. Yeşil beyazlı ekip oynanan 51 maçta 73 gol attı, kalesinde ise 72 gol gördü.

SAĞLAM ÜSTÜN

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Hikmet Karaman’a son olarak 9 Nisan 2006’da yenildi. Sağlam yönetimindeki Kayserispor, Karaman’ın çalıştırdığı Ankaragücü’ne 2-1’lik skorla mağlup olmuştu. Genç teknik adam, tecrübeli çalıştırıcıya karşı evindeki tek mağlubiyetini de bu skorla aldı.

EN GOLCÜSÜ MUHAMMET

Yeşil beyazlı takımın yarın kendi sahasında oynayacağı rakibin en golcü oyuncusu ise

Bursaspor'dan sezon başında kırmızı siyahlı takıma transfer olan Muhammet Demir. Genç oyuncu, bu sezon Gaziantepspor'da 9 gol atarak takımın en skorer futbolcusu oldu.

OZAN SAKAT

Yeşil beyazlı ekibin Süper Lig'in 31'inci haftasında sahasında Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmada sakatlık geçiren ve uzun süren tedavisinin ardından antrenmanda sakatlığı nükseden yıldız oyuncu Ozan İpek'in sakatlığı devam ediyor. Adelesinde yırtık olan ve tedavisine devam edilen yetenekli futbolcu Gaziantepspor maçında da forma giyemeyecek.

DÜDÜK ÇAKIR'DA

Yarın saat 19.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını, Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Abdullah Yılmaz. Bursaspor'un yarınki karşılaşmaya şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

"Carson- Basser, Serdar, İbrahim, Hakan- Sestak, N'Diaye, Adem, Vederson- Batalla, Pinto"