"DAHA ÇOK HEYECANLANDIK" 

İmza törenine Genel Sekreter İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Altyapıdan Sorumlu Yönetici Necmettin Kocaman, İdari Asbaşkan İsmet Demirel, ve Basın Sözcüsü Selçuk Eren'de katıldı. Genel Sekreter İlhan Uslu yaptığı konuşmada altyapıdan yetişen oyuncuların A takım ile yapmış oldukları imza törenlerinin kendisini yıldız futbolcular ile yapılan transferler kadar heyecanlandırdığını söylerken şöyle dedi:

"Bugün Bursaspor için önemli günlerden bir tanesi. Alt yapıdan yetiştirdiğimiz iki güzide oyuncumuz ile sözleşmeye imza atıyoruz. Olabildiğince çok altyapıdan yetişen oyuncularımızı A takıma adapte edip forma giymelerini arzu ediyoruz. İnşallah altyapıda göstermiş oldukları performansları A takımda da gösterip takımımıza faydalı olurlar."

ERKAN KAMAT: "ALTYAPIMIZ GÜÇLÜ"

Futbol Şubesinde sorumlu yönetici Erkan Kamat Bursaspor alt yapısının çok güçlü olduğunu dile getirirken şunları söyledi:

"Biz al tyapımızın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. A takıma oyuncu kazandırmak içinde elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Alt yapı koordinatörümüz Faruk Korkmaz’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'la iyi bir koordinasyon sağlıyorlar. Bu arkadaşlarımızın geleceklerinin hayırlısı olması için çalışıyoruz. Okan ve Berat’ın Bursaspor forması altında başarılı bir şekilde uzun süre hizmet etmelerini dilerim. Kendileri ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun."

Erkan Kamat ayrıca takımda bulunan diğer genç futbolcular ile ilgili de iyileştirmeler yapılacağını açıkladı. Kamat, altyapıdan yetişen Taha Can Velioğlu, Sercan Şen, Furkan Soyalp, Ozan Tufan ile sözleşmelerinde iyileştirmeleri yarından itibaren başlatacaklarını sözlerine ekledi.

BERAT: "UZUN YILLAR HİZMET ETMEK İSTİYORUM"

1993 doğumlu olan genç yetenek Berat Satılmış, imza töreninde yaptığı açıklamada uzun sezonlar Bursaspor forması giymeyi hedeflediğini söyledi, “Bana bu şansın oluşmasında emeği olan Faruk Korkmaz ve Ertuğrul Sağlam hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Uzun sene bu forma altında mücadele etmek istiyorum. Çok çalıp bu formanın hakkını vermek istiyorum" dedi.

OKAN: "BURSASPORLUYUZ"

Genç forvet oyuncusu Okan Deniz ise Bursaspor’un bir taraftarı olarak Bursaspor forması giymekten dolayı çok mutlu olduğunu anlatırken şöyle konuştu:

"Bursa da doğup büyüdüğümüz için bizler Bursaspor taraftarıyız. Yönetici ağabeylerimize hiçbir zor durum çıkartmadan imzayı attık. Bursaspor forması altında uzun yıllar bu kentte hizmet etmek istiyorum. İnşallah daha çok şampiyonluklar yaşarız ve kadroda bizlerde yer alırız."

"Almış olduğun düşük ücretle gündeme gelmiştin. Bu konuda neler söylemek istiyorsun?" sorusuna ise Okan Deniz, "Geçen sezon ben A takıma çıktığımda aldığım ücret konusunda yenilemeyi yöneticilerimiz zaten yapmışlardı. Sezon bitiminde araya tatil girmişti. Bu süre zarfında hiç beklemediğim şekilde ismim gazetede çıkmıştı. Ben bu konuda herhangi bir sorun yaşamadım" dedi.



EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF