Ziraat Türkiye Kupası'nda, Perşembe günü Beşiktaş'la karşılaşacak olan Boluspor, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı. Sakatlıkları devam eden Emre Toraman, Fatih Gül ve Gençer dışında eksiği bulunmayan Boluspor'da, futbolcular düz koşu yaptıktan sonra yarı sahada maç yaptı.

Beşiktaş maçında Boluspor'a yakışan bir futbol oynamak istediklerini söyleyen teknik direktör Bahri Kaya, "Boluspor camiası için çok önemli bir maç oynayacağız. Bunun için elimizdeki mevcut oyuncularla Boluspor formasını, Boluspor markasını perşembe günü sahada en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarımıza başladık. Hangi takımla, hangi sahada olursa olsun özellikle kendi sahamızdaysa o maçın favorisi Boluspor'dur. Kazanmak için oynayacağız. Ancak bizim için olmazsa olmaz bir maç değil. Her şeyimizi o maçta bırakacak da değiliz. Hafta sonu Tavşanlı Linyitspor ile daha önemli bir maça çıkacağız" dedi.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ise Beşiktaş'ı yenerek tur atlamak istediklerini belirterek, "Ligde oynadığımız Kayseri Erciyesspor maçı bize moral aşıladı. Beşiktaş'la da çok önemli bir maça çıkacağız. Tur atlamak istiyoruz. İyi oynayarak, Boluspor'a yakışan bir galibiyet almak istiyoruz. Beşiktaş yenilmeyecek bir takım değil. Bu maçın atmosferi farklı olacak" diye konuştu.