Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Perşembe günü Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Boluspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Boluspor'da sakatlığı devam eden Gençer ve kart cezalısı Ferhat Kiraz, Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyecek.

Türkiye kupasında zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Necip Çarıkçı, "Hafta sonu kendi sahamızda hiç beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Konyaspor yenilgisi takımdaki moralleri bozmasına rağmen tecrübeli oyuncularımız bu durumu çabuk atlattı. Kupa maçında Boluspor'a yakışan bir oyun sergilemek istiyoruz. Boluspor ruhunu sahaya koyarak elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız" dedi.

Hafta sonu deplasmanda Kartalspor ile çıkacakları maçın kendileri açısından daha önemli olduğunu belirten Necip Çarıkçı, "Ligde ilk altıya kalma mücadelesi veriyoruz. Şu anda fikstür avantajımızı kullanmamız gerekiyor. Kartalspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Kartalspor'u yenerek hedeflerimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Boluspor, Süper Lig'e çıkabilecek güçte bir takım. Bu yüzden de kupa maçından çok Kartalspor maçını düşünüyoruz" diye konuştu.