SÖZER:"MEDICANA İLE PRENSİP ANLAŞMASINA VARMIŞTIK. BİR İKİ GÜN İÇİNDE BU KONU RESMİYET KAZANABİLİR"

Bu gelişme üzerine yeni sponsor arayışları içine giren Siyah Beyazlı kulüp, Medicana Sağlık Grubu ile prensib anlaşmasına varmış ancak resmi imzalar atılmamıştı.

Konu ile ilgili Doğan Haber Ajansı'na açıklamalar yapan Beşiktaş Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, Medicana ile yapılan prensip anlaşmasının bir iki gün içinde resmiyete dökülebileceğini dile getirdi. Yarın saat 13.00'da Akaretler'deki kulüp binasında takımın yeni baş antrenörü Erman Kunter ile 2 yıllık mukavele imzalayacaklarını belirten Sözer, salı veya çarşamba günü de sponsorluk konusunu sonuca bağlayacaklarını söyledi.

ERMAN KUNTER İÇİN YARIN SAAT 13.00'DA AKARETLER'DEKİ KULÜP BİNASINDA İMZA TÖRENİ YAPILACAK

Abdullah Sözer geçen sezonu 3 kupa ile kapatan takımın yakaladığı başarıda önemli katkı sağlayan David Hawkins, Zoran Erceg, Pops Mensah-Bonsu ve Carlos Arroyo ile önümüzdeki yılda yola devam etmek istedikleri söylerken, yarından itibaren bu oyuncuların menajerleri ile görüşmeye başlayacaklarını belirtti.

"İlk iş olarak yarın yeni baş antrenörümüz Erman Kunter ile anlaşma imzalayacağız. Oyuncuların durumu ise henüz belli değil. Biz geçen sezon başarı yakaladığımız oyuncularımız ile yeniden anlaşmak istiyoruz. Ancak henüz bir gelişme olmadı. Yarından itibaren bazı yabancı oyuncuların menajerleri ile görüşeceğiz. Daha sonra Erman Kunter'in de görüşleri doğrultusunda karar vereceğiz."

SÖZER:"BİZ OYUNCULARIMIZ İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ AMA ONLARINDA BEŞİKTAŞ'TA YENİDEN FORMA GİYMEK İSTİYOR OLMALARI LAZIM"

Sözer ayrıca oyuncuların isteyecekleri ücretler ve yapılacak anlaşmalar konusunda geçen sezona göre farklılıklar olabileceğini dile getirirken, "Biz bu oyuncular ile yeniden anlaşmak istiyoruz. Ancak talep edecekleri ücretler ve anlaşma şartlarında değişiklikler olabilir. Geçen sezon üç kupa almış bir takımın oyuncuları olarak farklı takımlardan teklif almaları doğal. Biz oyunculara teklifimizi yapacağız ama geri dönmek istemezler ise elimizden bir şey gelmez" dedi.


ÖÖ(GH/FG)